Varenummer: SIK-60202-1

SIKA 60202 Cloud Microfiber BOA®

sika.jpg
Pris: 1.498,75 kr
Specialpris 1.199,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Letvægtssikkerhedssko med åbninger i overdelen for øget ventilation. Skoen er certificeret efter de nye standarder i 2022, og har BOA® Fit System Overdelen består af vandafvisende mikrofiber som i kombination med et glat design gør skoen nem at tørre af. Tåler aftørring med ethanol. Oplagt til personale i medicinal- og levnedsmiddelindustrien. BOA® Fit Systemet, som er sikkerhedsskoens lukning, sikrer en god pasform og gør at skoen er nem at tage hurtigt af og på. Den lukkede pløs sikrer, at et minimum af væske kan trænge ind i skoen, og det lette tåværn af aluminium beskytter tæerne mod tunge faldende genstande. Ydersålen, som består af gummi, sikrer god kontakt til underlaget og er helt særligt skridhæmmende. Mellemsålen er lavet af blød, stødabsorberende EVA-skum (SIKA Aerosol™ Foam), hvilket giver en let, komfortabel og fleksibel sko. I mellemsålen findes en stabiliserende gelenk, der minimerer risikoen for vridskader. Inderforet er lavet af åndbart air mesh. Den åndbare indlægssål er stødabsorberende og består bl.a. af upcycled PU-skum, som er skumrester fra indlægssålsproduktion. Sikkerhedsskoen er PVC-fri og ESD-godkendt. EN ISO 20345:2022 S2
Produktbeskrivelse

Detaljer

Letvægtssikkerhedssko med åbninger i overdelen for øget ventilation. Skoen er certificeret efter de nye standarder i 2022, og har BOA® Fit System

Overdelen består af vandafvisende mikrofiber som i kombination med et glat design gør skoen nem at tørre af. Tåler aftørring med ethanol.

Oplagt til personale i medicinal- og levnedsmiddelindustrien. BOA® Fit Systemet, som er sikkerhedsskoens lukning, sikrer en god pasform og gør at skoen er nem at tage hurtigt af og på.

Den lukkede pløs sikrer, at et minimum af væske kan trænge ind i skoen, og det lette tåværn af aluminium beskytter tæerne mod tunge faldende genstande.

Ydersålen, som består af gummi, sikrer god kontakt til underlaget og er helt særligt skridhæmmende. Mellemsålen er lavet af blød, stødabsorberende EVA-skum (SIKA Aerosol™ Foam), hvilket giver en let, komfortabel og fleksibel sko. I mellemsålen findes en stabiliserende gelenk, der minimerer risikoen for vridskader.

Inderforet er lavet af åndbart air mesh. Den åndbare indlægssål er stødabsorberende og består bl.a. af upcycled PU-skum, som er skumrester fra indlægssålsproduktion. Sikkerhedsskoen er PVC-fri og ESD-godkendt.

EN ISO 20345:2022 S2

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sika
Materiale Vandafvisende mikrofiber
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S2 EN ISO 20345
Egenskaber ESD
Ydersål Skridhæmmende gummi ydersål
Pasform Almindelig
Tåværn Alu
Vægt 430 gram i str. 42
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt