Varenummer: AIR-YY22

AIRTOX YY22 Professionel U-TURN® sneaker m/wireluk ESD godkendt

airtox.png
Pris: 1.500,00 kr
Specialpris 595,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
AIRTOX YY22 Professionel Sneaker YY22 er en all-round professionel sneaker UDEN SIKKERHED i et trendy up-to-date innovativt design med det helt nye rotations lukke system UTURN® som åbnes og lukkes blot ved at dreje på knappen - på denne måde kommer man hurtigt ind og ud af sine sko in een vending og blot med en hånd. Det smarte lukke system sørger også for at skoen bliver strammet jævnt hele vejen op og dermed opnås optimal støtte og komforten øges.Airtox sneakers uden sikkerhed er en kloning mellem funktionalitet, komfort, frihed og fritid.Der er en opgraderet sneaker med særlige features som gør den velegnet til job funktioner hvor der ikke kræves sikkerhedssko, men andre egenskaber såsom, høj skridfasthed, ekstrem lethed og forhøjet komfort med massage under fodsålen for øget blodcirkulation. Ekstra skridfaste såler med gummi indsatser.Meget mere end bare en sneaker! - UTURN® wire lukke system- Powerbreeze® Airflow tekstil- Multi Dot Massage System- EVA støddæmpende sål system 
Produktbeskrivelse

Detaljer

AIRTOX YY22 Professionel Sneaker

YY22 er en all-round professionel sneaker UDEN SIKKERHED i et trendy up-to-date innovativt design med det helt nye rotations lukke system UTURN® som åbnes og lukkes blot ved at dreje på knappen - på denne måde kommer man hurtigt ind og ud af sine sko in een vending og blot med en hånd. Det smarte lukke system sørger også for at skoen bliver strammet jævnt hele vejen op og dermed opnås optimal støtte og komforten øges.
Airtox sneakers uden sikkerhed er en kloning mellem funktionalitet, komfort, frihed og fritid.
Der er en opgraderet sneaker med særlige features som gør den velegnet til job funktioner hvor der ikke kræves sikkerhedssko, men andre egenskaber såsom, høj skridfasthed, ekstrem lethed og forhøjet komfort med massage under fodsålen for øget blodcirkulation. Ekstra skridfaste såler med gummi indsatser.
Meget mere end bare en sneaker!


- UTURN® wire lukke system
- Powerbreeze® Airflow tekstil
- Multi Dot Massage System
- EVA støddæmpende sål system

 


Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Airtox
Type Sneakers
Godkendelse CE
Egenskaber ESD
Ydersål EVA
Pasform Almindelig
Kategori Sneaker / Løbesko / Jobsko
Vægt 350 GRAM (STR. 43)
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt