Varenummer: SIK-172302-1

SIKA Optimax Hvid Køkken-/sikkerhedssko m/velcro EN ISO 20345 S2 SRA

sika.jpg
Pris: 1.261,25 kr
Specialpris 999,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Let, komfortabel og skridhæmmende velcrosko fra den nye OptimaX-serie, der er en videreudvikling af den populære Optima-serie. Med god pasform, optimeret fleksibilitet og en ergonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål. Med stål tåværn Åndbart, slidstærk og vandafvisende overdelaf  Permair læder.Skridhæmmende (SRA) og stødabsorberende ydersål. Let, fleksibel og robust konstruktion, som samtidig minimerer risikoen for vridskader.Ergonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål af let og antibakterielt materiale. Stødabsorberende og åndbar. Vaskbar ved 30o C. Svedtransporterende, åndbar og slidstærk inderfór.Branche : Levnedsmiddelindustri, Medicinalindustri
Produktbeskrivelse

Detaljer

sikafootwear

Let, komfortabel og skridhæmmende velcrosko fra den nye OptimaX-serie, der er en videreudvikling af den populære Optima-serie. Med god pasform, optimeret fleksibilitet og en ergonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål. Med stål tåværn Åndbart, slidstærk og vandafvisende overdelaf  Permair læder.
Skridhæmmende (SRA) og stødabsorberende ydersål. Let, fleksibel og robust konstruktion, som samtidig minimerer risikoen for vridskader.
Ergonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål af let og antibakterielt materiale. Stødabsorberende og åndbar. Vaskbar ved 30o C.
Svedtransporterende, åndbar og slidstærk inderfór.

Branche : Levnedsmiddelindustri, Medicinalindustri

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sika
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S2 SRA
Ydersål PU
Tåværn Stål
Vægt 520 gram (str. 43)
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt