Salming Løbesko

Hos Ølholm forhandler vi et udvalgt sortiment af de kvalitetssikre, high-end Salming løbesko. Disse løbesko er fremstillet med tanken om ren naturkvalitet og er det perfekte match til dig, som har fokus på kvalitet og design. Se vores udvalg af Salming løbesko til både mænd og kvinder nedenfor.

Pris
kr  - kr
Størrelse
Mærke
Godkendelse
1 vare(r)
Udsalg
Outlet
-46%
SalmingSpeed7DameLbesko-20
36 40
Varenummer: salming-speed7-hvid
Speed 7 - build for speed! Udviklet til hurtige træninger og løb
Pris: 1.399,00 kr
Specialpris 750,00 kr
1 vare(r)

Mærk farten, naturen og glæden med et par Salming løbesko

Det bemærkelsesværdige ved Salming løbesko, er de tekniske egenskaber, som er i fokus under udviklingen. God stødabsorbering, der giver bedre energigengivelse, er blandt andet et af kendetegnene samt slidstærke materialer, der forlænger skoens kilometerantal.

Blandt udvalget finder du Salming Speed skoen, som både fås i en dame- og herremodel, der er udviklet til hurtig træning og løb. Skoen har modtaget flere priser og er en favorit blandt mange løbere. Derudover er Speed løbeskoen let og fleksibel for at give dig den mest optimale løbeoplevelse.

 

En verden af sko! 

Hos Ølholm har vi et helt univers af sko, så du med sikkerhed kan finde, hvad du står og mangler. Se for eksempel vores udvalg af lækre Adidas løbesko i et mat, sort design. I en anden boldgade forhandler vi også et væld af sikkerhedssko, hvor du blandt andet finder Puma’s sikkerhedssko i høj kvalitet og stilet design.

 

Tag kontakt i dag!

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om hvilke Salming løbesko, du skal vælge, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vi står klar til at rådgive og besvare spørgsmål, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig. Du tager kontakt til os ved enten at ringe til os på telefon +45 64 41 11 66 eller ved at skrive en mail til os på sikkerhed@olholm-sko.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig!