Tretorn Gummistøvler

Har du også høje krav til dine gummistøvler? Så er Tretorn gummistøvlen noget for dig. Fra Tretorn får du en smart og komfortabel støvle til både kvinder og mænd, der kan benyttes i arbejdstiden eller i det private. Gummistøvlerne fra Tretorn er håndlavet af slidstærk naturgummi, der er med til at gøre dem solide. Det føles bare som noget helt særligt, når du har et par Tretorn gummistøvler i hånden.

I vores nedenstående sortiment af Tretorn gummistøvler finder du forskellige modeller, der er den oplagte støvle for dig, hvad end du skal bruge dem til arbejde, jagt eller fritid. Vores støvler kan fås i størrelserne 34-47, så du har rig mulighed for at købe støvler til hele familien.

2 vare(r)
Nyhed
Udsalg
-20%
TRETORNBasicMidSorthvidgummistvlePVCfri-20
36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Varenummer: TRE-495001
Klassisk gummistøvle med lavt skaft til både kvinder og mænd
Pris: 523,75 kr
Specialpris 419,00 kr
Udsalg
-20%
TRETORNWingsNeoSortGummistvlemneoprenskaft-20
36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Varenummer: TRE-472802
Pris: 861,25 kr
Specialpris 689,00 kr
2 vare(r)

LÆKRE GUMMISTØVLER FRA TRETORN TIL HERRER OG DAMER

Mærket Tretorn blev stiftet i 1891 af Johan Dunker i Helsingborg, Sverige. Med deres knap 125 år på markedet er de blandt de førende producenter af gummistøvler. De har siden deres grundlæggelse fundet nye måder, hvorpå de kan producere bæredygtige produkter med stor kærlighed til naturen.

Foruden deres store kærlighedserklæring til naturen, er du med et par Tretorn også garanteret både komfort og kvalitet, når du køber deres støvler. Fælles for mange af modellerne er, at de er stødabsorberende, slidstærke og yderst komfortable med deres bløde inderfór. Det er klassiske støvler til mange formål, som vil glæde både herrer og damer, der elsker at tilbringe tiden udendørs.

 

HVORDAN PLEJER DU DINE TRETORN GUMMISTØVLER?

Når det kommer til vask og rengøring af dine støvler fra Tretorn, er det vigtigt, at du altid holder dem rene, hvis du ønsker at forlænge deres levetid. Du skal dermed vaske dem regelmæssigt i lunkent sæbevand og en våd klud. Hvis du ønsker at tørre dine gummistøvler, må du aldrig gøre det over en radiator. Naturgummi har nemlig bedst af at tørre ved stuetemperatur.

Alle nykøbte Tretorn gummistøvler kommer med ikke-synlig beskyttelsesoverflade, som med tiden slides væk under brug. Derfor er det vigtigt, at du husker at påføre plejeprodukter samt pudser dine støvler med tiden. Du finder disse produkter under vores tilbehørssortiment til sko. Naturgummi tolererer ikke store temperatursudsving, derfor skal du huske at opbevare dine gummistøvler et tørt og mørkt sted, hvor der er en jævn temperatur.

 

MANGLER DU HJÆLP TIL AT FINDE DIT NÆSTE PAR SKO?

Du har måske forelsket dig i en af vores gummistøvler fra Tretorn, eller måske er der en støvlemodel fra Dunlop, der har fanget din interesse? Uanset hvilken model du har øje for, vil vi hos Ølholm hellere end gerne være dig behjælpelig, så du ender med det rigtige par, som passer til dine behov.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, priser, levering eller hvis du har brug for rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os på enten pr. telefon 6441 1166 eller via e-mail sikkerhed@olholm-sko.dk. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer. Ønsker du at prøve vores fodtøj i virkeligheden, kan du møde op i vores butik på Lollandsvej 29, 5500 Middelfart. Her har vi åbnet alle hverdage, hvor vi kan stå dig til rådighed.