Om Ølholm

Ølholm A/S har rødder tilbage til 1973 hvor firmaet blev startet som en traditionel importvirksomhed med køb og salg af fodtøj fra det sydlige Europa.

I 2004 blev sortimentet udvidet til også at omfatte arbejds- og sikkerhedsfodtøj og Ølholm Safety A/S var en realitet. Siden 2004 har vi videreudviklet konceptet og fremstår i dag som totalleverandør af fodtøj til både erhverv og private – vi har måske Danmarks største udvalg!

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og forhandler derfor kun sikkerhedsmæssig godkendt fodtøj og kun fra de kendte brands som bl.a. AIRTOXELTEN – HKSDKJALASBRYNJEPUMA – SIKA –  SKECHERS  –  VISMO  – New Balance – Grisport og mange flere…. Det er din garanti for at fodtøjet er fremstillet i overensstemmelse med de europæiske standarder og normer.

Ølholm Safety A/S tilbyder via webshoppen www.olholm.dk landsdækkende-  og hurtig levering – alle ordrer ekspederes indenfor 24 timer og altid fragtfrit ved køb af over kr. 699,-

Vi har også et showroom i Middelfart – lige midt i landet ved Lillebæltsbroen – hvor det er muligt at komme og se og prøve alle vores modeller. Vi yder altid en 100% professionel rådgivning, om du skal bruge 1, 5 eller 500 par sko – ingen ordre er for lille eller for stor!

Du er altid velkommen på www.olholm.dk  eller i vores nye showroom i Middelfart. Se showroom her