Vismo

Ultimative sikkerhedssko

GET YOUR NRG BACK

Vismo ligger helt i toppen, når det kommer til såvel sikkerhedssko som sportsfodtøj. Det canadiske brand slår sig på at bruge moderne teknologier og gør op med traditionelle tankemønstre indenfor design af sikkerhedsfodtøj.

Brandet er særligt kendt for deres innovative NRG55-sålsystem, som gør, at Vismo sikkerhedssko har et særdeles højt energy return-niveau, hvor den energi dine skridt sender ned i fodtøjet returneres til kroppen som positiv energi. Denne effekt er især kendt fra løbesko og sparer kroppen for meget træthed og følelsen af tunge og trætte ben efter en lang arbejdsdag.

Således har sikkerhedssko fra Vismo et energy return-niveau på hele 55%, hvilket er det højeste på markedet indenfor sikkerhedssko. Der er altså her tale om et sikkerhedsfodtøj med usædvanlig god komfort og ergonomi, hvilket du vil kunne mærke fra dag 1.

Ølholm Safety forhandler flere populære modeller fra Vismo - både sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler i attraktive designs.

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

VISMO - Ultimate Safety Shoes

GET YOUR NRG BACK – NRG55 sålsystemet

Alle modeller fra Vismo er udstyret med sålsystemet NRG55 og den ekstraordinære stødarbsorbering, som brandet er blevet kendt for. Samtidig er de forskellige modeller alle udstyret med andre nyttige egenskaber, som gør skoene egnet til forskellige typer arbejde og arbejdsmiljøer.

Vismo EB22 er en letvægtssikkerhedssko, som foruden NRG55, har særdeles gode egenskaber indenfor åndbarhed pga. Airmesh-tekstilet, som overdelen af skoen er fremstillet i. Ligeledes er skoens foring svedtransporterende, så her er tale om en super let og dynamisk arbejdssko. EB22 Fås både med snørebånd eller med BOA® lukkesystem.

I den anden ende af skalaen er der arbejdsstøvler som ES69 og EI69, der har mindre åndbarhed og fleksibilitet, men i stedet besidder stærke vandafvisende egenskaber, hvilket gør, at støvlerne egner sig til især udendørs arbejde – fx i den canadiske vildmark.

Fælles for alle modeller er, at de er antistatiske og EDS-godkendte, hvilket sikrer dig den optimale kvalitet og sikkerhed i din næste nye sikkerhedssko.

==$0