Varenummer: HKS-Z2

HKSDK Z2 MOZ® Sikkerhedssandal m/wireluk EN ISO 20345 S1P SRC ESD

hksdk.jpg
Pris: 2.650,00 kr
Specialpris 1.749,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
HKSDK Z2 Sikkerhedsandal Det innovative design med den åbne ”sandal”-konstruktion giver luft til fødderne, samtidig med, at man ikke går på kompromis med sikkerheden. Sandalen er udstyret med TECH-FIBER-sømværn og aluminiumståkappe, som gør den 100% sikker. Komfortniveauet er i top, da stødabsorberingen er fordelt ud over hele sålen, så man undgår ømme fødder, hvis man arbejder på hårdt underlag en hel dag. Dette skyldes, at sikkerhedsskoen er udstyret med 5. generation af den innovative HKSDK AIR-sål, som er blødere end nogensinde før. En let, fleksibel sikkerhedssandal, som især er velegnet til indendørs arbejde eller til dem, der har behov for et par særligt åndbare sikkerhedssko.    
Produktbeskrivelse

Detaljer

HKSDK Z2 Sikkerhedsandal

Det innovative design med den åbne ”sandal”-konstruktion giver luft til fødderne, samtidig med, at man ikke går på kompromis med sikkerheden.

Sandalen er udstyret med TECH-FIBER-sømværn og aluminiumståkappe, som gør den 100% sikker.

Komfortniveauet er i top, da stødabsorberingen er fordelt ud over hele sålen, så man undgår ømme fødder, hvis man arbejder på hårdt underlag en hel dag.

Dette skyldes, at sikkerhedsskoen er udstyret med 5. generation af den innovative HKSDK AIR-sål, som er blødere end nogensinde før.

En let, fleksibel sikkerhedssandal, som især er velegnet til indendørs arbejde eller til dem, der har behov for et par særligt åndbare sikkerhedssko.

 

 

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke HKSDK
Type Sikkerhedssandaler
Godkendelse S1P
Egenskaber ESD
Ydersål PU/TPU
Pasform Bred
Værnesål Fiber
Tåværn Alu
Vægt 550 gram (str. 42)
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt