Varenummer: AIR-MA6

AIRTOX MA6 McLaren Vandtæt sikkerhedssko EN ISO 20345 S3 SRC HRO WU ESD

airtox.png
Pris: 2.500,00 kr
Specialpris 1.750,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
AIRTOX MA6 Mc Laren Sikkerhedssko All-round vandtæt letvægts sikkerhedssko/ trainer. Det sidste nye indenfor atletiske sikkerhedssko får du i denne model.MA6 har som den første sikkerhedssko integreret det revolutionerende sømværn Whitelayer®. Det er det absolut letteste, stærkeste, mest fleksible, åndbare og svedabsorberende sømværn på markedet. Fremstillet af det amerikanske fibermateriale Dynema, som oprindeligt blev udviklet til skudsikker beklædning til det amerikanske militær.  Skaftet er fremstillet i skind med PU-print for forstærkning af skaftet - ingen syninger øger skoens holdbarhed ved hård brug. Aqua-Cell® membran sørger for at denne model er 100% vandtæt og samtidig åndbar. Snuden har ekstra forstærkning i gummi og rubberskin. For at gi'' denne model det eftertragtede sneaker look og komfort, har vi udstyret den med en EVA skum sål (kendt fra sports sneakers) med stødabsorbering fra hæl til tå. For at opnå meget høj slidstyrke, skridsikkerhed og høj varmebestandighed (300°C) har vi afsluttet den med et ultra tyndt NRT gummi slidlag.Denne sko er velegnet til bygge branchen, div. håndværksfag, outdoor og jobs i fugtige områder som kræver vandtæthed og høj slidstyrke.  Til dig som stiller høje krav - en sikkerhedssko forklædt som sportssko! Aqua-Cell® Membran Aluminium Tåkappe WHITELAYER® Sømværn Cool&Me® Fugttransport EVA Superlight Mellemsål 300o Varmebestandig NRT-Ydersål
Produktbeskrivelse

Detaljer

AIRTOX MA6 Mc Laren Sikkerhedssko

All-round vandtæt letvægts sikkerhedssko/ trainer.
Det sidste nye indenfor atletiske sikkerhedssko får du i denne model.
MA6 har som den første sikkerhedssko integreret det revolutionerende sømværn Whitelayer®. Det er det absolut letteste, stærkeste, mest fleksible, åndbare og svedabsorberende sømværn på markedet. Fremstillet af det amerikanske fibermateriale Dynema, som oprindeligt blev udviklet til skudsikker beklædning til det amerikanske militær. 

Skaftet er fremstillet i skind med PU-print for forstærkning af skaftet - ingen syninger øger skoens holdbarhed ved hård brug. Aqua-Cell® membran sørger for at denne model er 100% vandtæt og samtidig åndbar. Snuden har ekstra forstærkning i gummi og rubberskin. For at gi'' denne model det eftertragtede sneaker look og komfort, har vi udstyret den med en EVA skum sål (kendt fra sports sneakers) med stødabsorbering fra hæl til tå. For at opnå meget høj slidstyrke, skridsikkerhed og høj varmebestandighed (300°C) har vi afsluttet den med et ultra tyndt NRT gummi slidlag.
Denne sko er velegnet til bygge branchen, div. håndværksfag, outdoor og jobs i fugtige områder som kræver vandtæthed og høj slidstyrke. 
Til dig som stiller høje krav - en sikkerhedssko forklædt som sportssko!

  • Aqua-Cell® Membran
  • Aluminium Tåkappe
  • WHITELAYER® Sømværn
  • Cool&Me® Fugttransport
  • EVA Superlight Mellemsål
  • 300o Varmebestandig NRT-Ydersål
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Airtox
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S3
Egenskaber ESD HRO
Ydersål NRT gummi300HRO
Pasform Bred
Værnesål Whitelayer
Tåværn Alu
Vægt 620 gram (str. 43)
Bedømmelser

Bedømmelser

Sonny 4. maj 2019
De bedste!
De bedste sikkerhedssko på markedet. Køber aldrig andre igen
Lennart 2. maj 2019
Hammer lækker
Rigtig god og solid sko. Vandtæt og holdbar. 5 stjerner
Sammenlign
Sammenlign dette produkt