Hksdk

Hksdk

HKSDK – Sikkerhedssko af øverste skuffe

HKSDK (kort for Human Komfort Specialist Danmark) er et dansk brand, som har specialiseret sig i sikkerhedssko, træsko og arbejdssko af absolut højeste kvalitet til både det danske og internationale arbejdsmarked. 

  Gratis fragt over 950,-      1-2 dages leveringstid    |    Bestil døgnet rundt    |    Hurtig telefonisk support +45 6441 1166 


Sorter faldende

Tabel Liste

29 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

29 vare(r)

HUMAN KOMFORT SPECIALIST DANMARK

Hos HKSDK er både komfort og funktionalitet i højsædet, og brandet slår sig på at være et af de mest innovative på markedet, hvor der i nye modeller eksperimenteres med lettere og mere effektive materialer. Fx er sikkerhedssko fra HKSDK udstyret med de banebrydende AIR-såle, som gør skosålen ekstra stødabsorberende og blød og komfortabel gennem hele arbejdsdagen. Ligeledes er tekstilet i HKSDK-sikkerhedssko udarbejdet med KLIMAZONE, som gør skoen ekstra ventilerende, så sved og dårligt fodklima holdes på et minimum. Samtidig er skoen i top, når det kommer til sikkerhed. Med aluminiumståkappe beskyttes tæer og fødder mod ulykker med tunge objekter på arbejdspladsen, mens TECH FIBER-sømværnet gør sikkerhedssko fra HKSDK upenetrerbare af søm og andre skarpe genstande.

HKSDK-træsko

Foruden de velkendte sikkerhedssko producerer HKSDK ligeledes træsko i verdensklasse – både sikkerhedstræsko og arbejdstræsko uden sikkerhed. Kendetegnende for HKSDK-træsko er den samme passion for at skabe innovativt og effektivt fodtøj, som ses ved deres sikkerhedssko. Alle træsko fra HKSDK er nemlig designet som FLEX-træsko, hvilket bevirker, at fleksibilitet og komfort også er i top her. Ligeledes er træskoene udstyret med en ENERGY-sål, som absorberer op til 50 % af belastningen ved gang på hårde underlag, hvilket beskytter både fødder og led.

HKSDK-arbejdssko uden sikkerhed

Sidst men ikke mindst, så står HKSDK ligeledes for flere serier af arbejdssko uden sikkerhed, som er velegnet til forskellige sektorer på arbejdsmarkedet. Eksempelvis er modellerne N30 og N31 en del af HKSDK’s klinikprogram, som er særligt egnet til klinikker og andre arbejdspladser med meget gang. Ligesom ved træskoene er disse modeller udstyret med ENERGY-sålen og dens forebyggende effekt i forhold til ledskader og træthed i fødder og ben.