VM Footwear

VM Footwear er specialiserede i at producere arbejdssko, sikkerhedssko samt fritidssko i høj kvalitet. Med deres flotte og praktiske designs kan du med sikkerhed finde et par sko, der passer ind i mange alsidige arbejdssituationer. Se vores udvalg af sko og tilbehør fra VM Footwear, og læs mere om produkterne nedenfor.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Arbejds- og sikkerhedssko i høj kvalitet

VM Footwear producerer sko i naturlige materialer, der sikrer maximal komfort under brug. Med grundværdier som høj kvalitet og høj standard, kan du som forbruger være sikker på at få et par sko, der vil gøre arbejdet og holde i mange år frem. Skoene er produceret med ydersåler, der er designet efter inspiration af og med samme materiale, som de verdenskende Michelin-dæk. Det højteknologiske gummi-materiale gør, at skoene er resistente overfor olie, er antistatiske og med effektiv skridsikring.

Find dine nye arbejdssko hos Ølholm

Hos Ølholm finder du et sortiment af forskellige sko og andet tilbehør fra VM Footwear. Blandt udvalget finder du flere sikkerhedssko med armering i snuden, funktionelle sandaler og diverse arbejdssko. Fælles for alle skoene er, at de er produceret med det førnævnte Michelin-gummi, der gør skoene skridsikre, samt resistente overfor spænding og olie. Uanset din arbejdssituation, kan du med sikkerhed finde et par passende arbejdssko hos Ølholm. Derudover finder du her på siden også et udvalg af tilbehør, som strømper, indlægssåler og snørebånd.

Er skoene fra VM Footwear dog ikke det, du leder efter, har vi hos Ølholm et bredt sortiment af sko, der passer til mange alsidige behov. Se for eksempel vores udvalg af sejlersko fra Sebago, som er skabt til sejlads, men også perfekte til sport og anden aktivitet. Eller se vores sikkerheds- og arbejdssko fra Sika Footwear, et anerkendt dansk mærke, der producerer komfortable arbejdssko. Hvad end du søger, har vi det hos Ølholm – det er bare med at gå på opdagelse i vores store sortiment.

Har du spørgsmål? Kontakt os allerede i dag.

Har du spørgsmål til produkterne her på siden, eller til vores generelle sortiment, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at vejlede dig til køb af de rette sko. Du kan kontakte os på telefon, eller sende os en mail. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

==$0