Dunlop

Kvalitetsstøvler fra kendte Dunlop

Over 100 års erfaring med gummistøvler - det kan ses! Disse lækre støvler fra Dunlop er designet til at være lette, slidstærke og ikke mindst sikre i alle tænkelige terræner. Ekstremt komfortable støvler du kan have på i en hel dag. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Med Dunlop får du den sikkerhed, du behøver

Dunlops støvler er skabt til benhårdt arbejde, der kræver særlig beskyttelse og ikke mindst komfort. Deres støvler er utrolig lette og fleksible, og samtidig beholder de deres smidighed selv ved meget lave temperaturer. Gummistøvlerne har en utrolig god varmeisolering, som gør, at dine fødder er varme i de kolde perioder og kølige ved de varme perioder.

 

Du finder med andre ord ikke et bedre fodtøj, som tilpasser sig sine omgivelser. Støvlerne er udarbejdet i slidstærke materialer og er resistent overfor mineralske, animalske og vegetabilske olier, gylle samt diverse stærke kemikalier. Dunlop havde arbejderne i tankerne, da de udviklede gummistøvlerne med Purofort og det er med andre ord en hyldest til deres slid, som giver dig den sikkerhed, du behøver for at kunne gøre dit job under de rette sikkerhedsmæssige forhold.

 

Man kan datere Dunlop helt tilbage til 1888, hvor grundlæggeren, John Boyd Dunlop, tog patent på pneumatisk gummidæk, som senere udviklede sig til et registreret trademark og er i dag en af verdens førende producenter indenfor beskyttende fodtøj. Deres mission har altid været at give deres brugere sikkerhed og komfort, hvilket er grunden til, at de kontinuert udvikler deres produkter, så du altid kan være garanteret det bedste, der findes.

==$0