Varenummer: SIK-22207-10

SIKA Motion Sort Job-/fritidssandal m/velcro EN ISO 20347 OB SRC

sika.jpg
Pris: 581,25 kr
Specialpris 450,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
SIKA 22207 Sort Motion Jobsandal til både mænd og kvinder Sandal med aftagelig hælremOpdatering af den populære 22205 SIKA Motion sandal nu med en yderst skridhæmmende ydersål, der er godkendt til erhvervsmæssigt brug. Med ekstra blød og polstret indlægssål så lange dage på benene bliver som en leg. Mange justeringsmuligheder, der gør det nemt at få sandalen til at sidde godt og behageligt på foden.
Produktbeskrivelse

Detaljer

SIKA 22207 Sort Motion Jobsandal til både mænd og kvinder

Sandal med aftagelig hælrem
Opdatering af den populære 22205 SIKA Motion sandal nu med en yderst skridhæmmende ydersål, der er godkendt til erhvervsmæssigt brug. Med ekstra blød og polstret indlægssål så lange dage på benene bliver som en leg. Mange justeringsmuligheder, der gør det nemt at få sandalen til at sidde godt og behageligt på foden.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sika
Type Arbejdssandaler
Godkendelse OB
Ydersål PU
Bedømmelser

Bedømmelser

Charlotte 7. maj 2019
God kvalitet
Her får man virkelig kvalitet for sine penge. Jeg har før brugt nogen lidt billigere sandaler, men de gik hurtigt i stykker og blev "flade" at gå i. De problemer oplever jeg slet ikke længere, efter jeg skiftede over til Sika. De er bare bedre på alle områder. Jeg anbefaler alle der bruger jobsandaler, at prøve sådan et par her. Vh Charlotte
Sammenlign
Sammenlign dette produkt