Bekina

Med Bekina sikkerhedsstøvler får du god sikkerhed

Er du på udkig efter et par Bekina sikkerhedsstøvler til arbejdsbrug, er du kommet til det rigtige sted. Hos Ølholm forhandler vi gummistøvler fra Bekina, der er eksperter i PU-gummistøvler. Bekina er en belgisk familieejet virksomhed, der producerer kvalitetsgummistøvler med høj komfort. Køber du en Bekina-gummistøvle, er du garanteret enestående komfort, høj kvalitet og god skridsikkerhed, da Bekina i dag er en af verdens førende inden for fremstilling af slidstærke og lette gummistøvler til brug i landbrugs-, industri- og fødevaresektoren.

Gå på opdagelse i vores sortiment, hvor du uden tvivl vil finde et par gummistøvler, der passer til lige netop dig. I udvalget finder du både de lange og korte Bekina sikkerhedsstøvler, der er perfekte til vådt og beskidt arbejde. De fås i flere forskellige størrelser, så mon ikke at du kan finde en model, der passer til dig og dit arbejde. Fælles for begge modeller er den høje kvalitet, den lette vægt og den lange levetid.

2 vare(r)
Udsalg
Halv Pris
-50%
BEKINARigliteXSolidgripBrunPUSikkerhedsgummistvleENISO20345S5SRCWR-20
41 42 44 45 46 47
Varenummer: BEK-XRN4P
Denne ultra lette quickfit støvle med stropper, er den perfekte støvle til vådt og beskidt arbejde
Pris: 995,00 kr
Specialpris 495,00 kr
Udsalg
-20%
BEKINAStepliteXSolidgripSortPUSikkerhedsgummistvleENISO20345S5SRCWR-20
36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Varenummer: BEK-X2900
Velegnet til både byggeri, industri og landbrug da gummistøvlen er resistent over for olie, animalsk fedt og gødning
Pris: 995,00 kr
Specialpris 796,00 kr
2 vare(r)

Bekina sikkerhedsstøvler gør det nemt og trygt for dig

​​I vores sortiment finder du Bekina sikkerhedsstøvler, der er egnet til at have på i arbejdstiden. Desuden finder du modeller, der er komfortable og samtidig slidstærke, så vandet holdes ude, når du bruger støvlen en hel dag på arbejdet. Nogle af modellerne er termoisolerende, så du kan være ude hele dagen, hvis det er en del af dit arbejde. Støvlen føles nemlig kold om sommeren og varm om vinteren, og det er netop noget af det smarte ved Bekina sikkerhedsstøvler. Gummistøvlerne er nemme at tage på og af med en kick-off hæl. 

I vores udvalg finder du bl.a. de perfekte Bekina sikkerhedsstøvler til vådt og beskidt arbejde, da beskyttelseståhætten er i stål, hvilket giver dig en total beskyttelse på arbejdspladsen. På den måde er dine tæer og fødder altid i sikkerhed uanset, hvilken slags arbejde, du udfører, og det kan være en dejlig tryghed at have det rette udstyr. Bekina sikkerhedsstøvler er desuden lavet i et materiale, der gør støvlen ultralet, og så har den en lang levetid.

Bekina sikkerhedsstøvler plejer vi at sige, er en investering på flere måder. Du får god sikkerhed af dine fødder, og så holder de i mange år frem, fordi de er slidstærke. Vores Bekina sikkerhedsstøvler er ydermere velegnet til byggeri, industri og landbrug, da støvlen er resistent overfor olie, animalsk fedt og gødning. Bekina sikkerhedsstøvler tjener mange formål, og kan både bruges på jobbet og privat. Kontakt os allerede i dag


Hvis du har nogle spørgsmål til vores udvalg af Bekina sikkerhedsstøvler fra den populære producent eller vores øvrige sortiment, hvor du finder alt lige fra Ox-On sikkerhedssko og træsko til Dunlop gummistøvler og et øvrigt udvalg af gummistøvler både med og uden sikkerhed, så er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi hjælper både med store og små spørgsmål. 

Du kan fange os på tlf. +45 64 41 66 eller ved at sende os en mail på sikkerhed@olholm-sko.dk, hvor vi har support alle hverdage. Vi bestræber os på at vende tilbage hurtigst muligt. Når du handler hos Ølholm Safety, får du både fri fragt, hurtig levering samt gratis ombytning af dine bestilte varer. Det kalder vi god kundeservice. Med andre ord er der ikke en grund til ikke at handle her på siden. Vi glæder os til at betjene dig her på siden eller i vores butik på Lollandsvej 29 i Middelfart, hvor du også er mere end velkommen.