Bekina

Er du på udkig efter et par sikkerhedsgummistøvler til arbejdsbrug, er du kommet til det rigtige sted. Hos Ølholm forhandler vi gummistøvler fra Bekina, der er eksperter i PU-gummistøvler. Køber du en Bekina-gummistøvle, er du garanteret enestående komfort, høj kvalitet og god skridsikkerhed, da Bekina i dag er en af verdens førende inden for fremstilling af slidstærke og lette gummistøvler til brug i landbrugs-, industri- og fødevaresektoren. Gå på opdagelse i vores sortiment herunder, hvor du uden tvivl vil finde et par gummistøvler, der passer til lige netop dig. 

2 vare(r)
Udsalg
-21%
BEKINAXRN4P-20
41 42 43 44 45 46
Denne ultra lette quickfit støvle med stropper, er den perfekte støvle til vådt og beskidt arbejde
Price From:
Pris: 823,75 kr
Specialpris 649,00 kr
Udsalg
-18%
BEKINAX2900-20
41 42 43 44 45 46
Velegnet til både byggeri, industri og landbrug da gummistøvlen er resistent over for olie, animalsk fedt og gødning
Pris: 823,75 kr
Specialpris 675,00 kr
2 vare(r)

Køb Bekina gummistøvler hos Ølholm, og slip for våde fødder på arbejdspladsen

I vores sortiment finder du gummistøvler, der er egnet til at have på i arbejdstiden. Desuden finder du modeller, der er komfortable og samtidig slidstærke, så vandet holdes ude, når du bruger støvlen en hel dag på arbejdet. Nogle af modellerne er termoisolerende, så du kan være ude hele dagen, hvis dette er en del af dit arbejde. Støvlen føles nemlig kold om sommeren og varm om vinteren.

I vores udvalg finder du bl.a. den perfekte støvle til vådt og beskidt arbejde, da beskyttelseståhætten er i stål, hvilket giver dig en total beskyttelse på arbejdspladsen. Gummistøvlen er desuden lavet i et materiale, der gør støvlen ultralet, og så har den en lang levetid. Vores sikkerhedsgummistøvler fra Bekina er ydermere velegnet til byggeri, industri og landbrug, da støvlen er resistent over for olie, animalsk fedt og gødning.

Har du spørgsmål? Kontakt os allerede i dag 

Hvis du har nogle spørgsmål til vores udvalg af sikkerhedsgummistøvler fra Bekina eller vores øvrige sortiment, hvor du finder alt lige fra Ox-On sikkerhedssko og træsko til Dunlop gummistøvler og et øvrigt udvalg af gummistøvler både med og uden sikkerhed, så er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Du kan fange os på tlf. +45 64 41 66 eller ved at sende os en mail på sikkerhed@olholm-sko.dk, hvor vi har support alle hverdage, så vi bestræber os på at vende tilbage hurtigst muligt. Når du handler hos Ølholm, får du både fri fragt, hurtig levering samt gratis ombytning af dine bestilte varer.