Varenummer: AIR-MR2

AIRTOX MR2 McLaren sikkerhedssko EN ISO 20345 S1P SRC HRO

airtox.png
Pris: 2.250,00 kr
Specialpris 999,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
AIRTOX MR2 MacLaren Sikkerhedssko MR2 er en åndbar all-round letvægts sikkerhedssko/ trainer. Det sidste nye indenfor atletiske sikkerhedssko får du i denne model. MR2 har som den første sikkerhedssko integreret det revolutionerende sømværn Whitelayer®. Det er det absolut letteste, stærkeste, mest fleksible, åndbare og svedabsorberende sømværn på markedet. Fremstillet af det amerikanske fibermateriale Dynema, som oprindeligt blev brugt til skudsikker beklædning til det amerikanske militær. Skaftet er fremstillet med Powerbreeze® tekstil - Et patenteret tekstil materiale som byder på overlegen åndbarhed og øger luft cirkulationen indeni skoen. Snuden har ekstra forstærkning, for at forlænge skoens levetid. For at gi denne model det eftertragtede sneaker look og komfort, har vi udstyret den med en EVA skum sål (kendt fra sports sneakers) med stødabsorbering fra hæl til tå og for at opnå meget høj slidstyrke, skridsikkerhed og høj varmebestandighed (300°C) har vi afsluttet den med et ultratyndt NRT gummi slidlag. Denne sko er velegnet til service branchen, lagerarbejde, montører og mange andre jobs af medium hårdhedsgrad. En sikkerhedssko forklædt som sportssko
Produktbeskrivelse

Detaljer

AIRTOX MR2 MacLaren Sikkerhedssko

MR2 er en åndbar all-round letvægts sikkerhedssko/ trainer. Det sidste nye indenfor atletiske sikkerhedssko får du i denne model.

MR2 har som den første sikkerhedssko integreret det revolutionerende sømværn Whitelayer®. Det er det absolut letteste, stærkeste, mest fleksible, åndbare og svedabsorberende sømværn på markedet. Fremstillet af det amerikanske fibermateriale Dynema, som oprindeligt blev brugt til skudsikker beklædning til det amerikanske militær.

Skaftet er fremstillet med Powerbreeze® tekstil - Et patenteret tekstil materiale som byder på overlegen åndbarhed og øger luft cirkulationen indeni skoen. Snuden har ekstra forstærkning, for at forlænge skoens levetid. For at gi denne model det eftertragtede sneaker look og komfort, har vi udstyret den med en EVA skum sål (kendt fra sports sneakers) med stødabsorbering fra hæl til tå og for at opnå meget høj slidstyrke, skridsikkerhed og høj varmebestandighed (300°C) har vi afsluttet den med et ultratyndt NRT gummi slidlag.


Denne sko er velegnet til service branchen, lagerarbejde, montører og mange andre jobs af medium hårdhedsgrad.


En sikkerhedssko forklædt som sportssko

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Airtox
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S1P
Egenskaber ESD
Ydersål NRT gummi300HRO
Pasform Bred
Værnesål Whitelayer
Tåværn Alu
Vægt 530 gram (str. 43)
Bedømmelser

Bedømmelser

Frederik 13. maj 2019
Bedste sko
Bedste arbejdssko jeg har haft. Rigtig gode at gå langt i og de holder godt
Sammenlign
Sammenlign dette produkt