AIRTOX MR2 Mc Laren Sikkerhedssko

Vejl.pris inkl.moms: 2.150,00 kr

Vejl.pris inkl.moms: 1.720,00 kr

Olholm.dk Pris: 1.495,00 kr Pris ekskl. moms: 1.196,00 kr

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

Vejl.pris inkl.moms: 2.150,00 kr

Vejl.pris inkl.moms: 1.720,00 kr

Olholm.dk Pris: 1.495,00 kr Pris ekskl. moms: 1.196,00 kr

Produktdata

Yderligere information

TypeSikkerhedsfodtøj
GodkendelseS1P SRC
EgenskaberESD
YdersålNRT 300HRO
PasformBred
VærnesålWhitelayer®
TåværnAlu
Vægt530 gram (str. 43)
Produktbeskrivelse

Detaljer

AIRTOX MR2 MacLaren Sikkerhedssko

MR2 er en åndbar all-round letvægts sikkerhedssko/ trainer. Det sidste nye indenfor atletiske sikkerhedssko får du i denne model. MR2 har som den første sikkerhedssko integreret det revolutionerende sømværn Whitelayer®. Det er det absolut letteste, stærkeste, mest fleksible, åndbare og svedabsorberende sømværn på markedet. Fremstillet af det amerikanske fibermateriale Dynema, som oprindeligt blev brugt til skudsikker beklædning til det amerikanske militær.
Skaftet er fremstillet med Powerbreeze® tekstil - Et patenteret tekstil materiale som byder på overlegen åndbarhed og øger luft cirkulationen indeni skoen. Snuden har ekstra forstærkning, for at forlænge skoens levetid. For at gi denne model det eftertragtede sneaker look og komfort, har vi udstyret den med en EVA skum sål (kendt fra sports sneakers) med stødabsorbering fra hæl til tå og for at opnå meget høj slidstyrke, skridsikkerhed og høj varmebestandighed (300°C) har vi afsluttet den med et ultratyndt NRT gummi slidlag.
Denne sko er velegnet til service branchen, lagerarbejde, montører og mange andre jobs, som ikke kræver vandtæthed og er af medium hårdhedsgrad.
En sikkerhedssko forklædt som sportssko