Tranemo – Advanced Workwear

Tranemo producerer arbejdstøj, der er modstandsdygtigt og yder optimal beskyttelse i en bred vifte af forskellige arbejdssituationer, hvor flammer og varme er en risikofaktor.

I vores udvalg af arbejdstøj fra Tranemo, finder du et bredt sortiment af sikkerhedsgodkendt påklædning. Iblandt finder du blandt andet bukser, jakker og t-shirts. Faktisk kan vi levere hele Tranemos’ sortiment – du kan klikke på logoet nedenfor, og se mere i kataloget.

Gå på opdagelse i sortimentet nedenfor!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Tranemo – Arbejdstøj i høj kvalitet

Tranemo er et svensk mærke, der har eksisteret siden 1934. Hos Tranemo er kvalitet i højsæde. Deres vision lyder på, at ingen skal skades alvorligt i ulykker, der kunne have været forbygget eller formindsket med det rigtige arbejdstøj. Med den tilgang sikrer Tranemo, at de gør risikofyldt arbejde sikkert gennem avancerede, flammehæmmende løsninger.

Tranemo producerer udelukkende produkter i flammeresistente metervarer, hvilket gør tøjet essentielt for den, der arbejder under udsatte forhold. Mærket har især specialiseret sig i arbejdstøj til mennesker, der arbejder med el og stærkstrøm, hård kemi, svejsning og metalbearbejdning samt mennesker, der arbejder på støberier og offshore. Med deres mangeårige erfaring, skaber Tranemo desuden flotte designs med en god pasform.

Stort udvalg af arbejdstøj og -sko og Ølholm

Udover de kvalitetssikrede produkter fra Traneno, finder du hos Ølholm et væld af arbejdsbeklædning fra en bred vifte af mærker. Vores udvalg består af beklædning til mange forskellige brancher, f.eks. hotel- og restaurationsbranchen, byggeri og håndværk, samt til hospital og pleje.

Se for eksempel vores udvalg af forskellige arbejds- og sikkerhedssko. Du finder smarte og funktionelle arbejdssko, der passer til mange forskellige arbejdssituationer. Se blandt andet sko af mærkerne Skechers, Sebago og Puma.

Udover at have alt i beklædning til arbejde, kan du hos Ølholm også finde sko, der er ideelle til sport og fritid.

Spørgsmål? Kontakt Ølholm allerede i dag!

Har du spørgsmål til arbejdstøjet fra Tranemo eller generelt brug for rådgivning i dit valg af arbejdstøj, står vi hos Ølholm altid klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os på telefon +45 61 41 11 66 eller sende en mail til os på sikkerhed@olholm-sko.dk. Vi sidder klar alle hverdage. Vi ser frem til at høre fra dig!

==$0