Skechers

Skechers laver sko, der er kendte og elskede verden over. Med sine lækre og smarte designs kan skoene fra Skechers passe ind i enhver arbejdssituation. 

I vores udvalg af arbejds- og sikkerhedssko, finder du et bredt sortiment af jobgodkendte sko fra Skechers. Blandt udvalget finder du sikkerhedssko med tåværn, sko i sneakers-inspirerede designs, samt forskellige praktiske sandaler.

Gå på opdagelse i udvalget nedenfor i dag!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Skechers – Gode sko i flot design

Skechers er et verdenskendt mærke, der er berygtet for sine sko med høj komfort og gode designs. Med sin gode pasform og stødabsorberende såler, er Skechers et oplagt mærke at se efter, når du skal vælge dine nye arbejdssko. Om du har brug for sko til beskyttelse under hårdt fysisk arbejde, eller har brug for sko til en formel arbejdsplads, kan du med sikkerhed finde et par sko, der passer til dine behov.

Sko til mange forskellige arbejdssituationer

Hos Ølholm har vi et bredt sortiment af forskellige sko fra Skechers, der matcher mange forskellige arbejdssituationer, herunder Skechers ”work”-serien.

Søger du sko til arbejde i hårde miljøer, skal de bl.a. have armerede snuder og skridsikre såler. Skechers laver sikkerhedssko med alle de sikkerhedsmæssige nødvendigheder - endda i et flot og sporty design.

Til restaurationsbranchen har vi desuden et bredt udvalg af Skechers’ sneakers-lignende arbejdssko. Da man i servicebranchen især bevæger sig meget rundt og er på benene i mange timer, er det vigtigt med åndbare og behagelige sko, hvilket Skechers sætter i højsædet.

Derudover tilbyder vi Skechers sandaler, der yder høj komfort på varme dage. Hertil finder du også forskellige strømper fra mærket.

Skoene og sandalerne fra Skechers er alle designet i et enkelt og afdæmpet design og i forskellige materialer som læder og mesh-tekstiler. Derved behøver ingen bekymre sig om udseendet på deres arbejdssko længere.

Spørgsmål? Kontakt Ølholm allerede i dag!

Udover de smarte sko fra Skechers, forhandler vi også mange andre skomærker i høj kvalitet. Se for eksempel vores udvalg af sko fra Puma, Sebago og Reebok, som alle er anerkendte mærker inden for design, komfort og sikkerhed.  

Har du spørgsmål til skoene fra Skechers eller brug for rådgivning til dit valg af sko, står vi hos Ølholm altid klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os på telefon +45 61 41 11 66 eller sende en mail til os på sikkerhed@olholm-sko.dk. Vi sidder klar alle hverdage. Vi ser frem til at høre fra dig!

==$0