Varenummer: SIK-172200-1

Sika Optimax Hvid Køkken-/sikkerhedssko EN ISO 20345 S1 SRA

sika.jpg
Pris: 1.148,75 kr
Specialpris 899,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Let, komfortabel og skridhæmmende snøresko fra den nye OptimaX-serie, der er en videreudvikling af den populære Optima-serie. Med god pasform, optimeret fleksibilitet og en ergonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål. Med stål tåværn. Åndbart, slidstærkt og vandafvisendeoverdel af Permair læder. Skridhæmmende (SRA) og stødabsorberende ydersål. Let, fleksibel og robust konstruktion, som samtidig minimerer risikoen for vridskader.Ergonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål af let og antibakterielt materiale. Stødabsorberende og åndbar. Vaskbar ved 30o C. Svedtransporterende, åndbar og slidstærk inderfór.Særlige produktegenskaber- Vandafvisende overlæder- TåværnBranche: Levnedsmiddelindustri, Medicinalindustri
Produktbeskrivelse

Detaljer

sikafootwear

Let, komfortabel og skridhæmmende snøresko fra den nye OptimaX-serie, der er en videreudvikling af den populære Optima-serie. Med god pasform, optimeret fleksibilitet og en ergonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål. Med stål tåværn.
Åndbart, slidstærkt og vandafvisendeoverdel af Permair læder. Skridhæmmende (SRA) og stødabsorberende ydersål. Let, fleksibel og robust konstruktion, som samtidig minimerer risikoen for vridskader.
Ergonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål af let og antibakterielt materiale. Stødabsorberende og åndbar. Vaskbar ved 30o C.
Svedtransporterende, åndbar og slidstærk inderfór.


Særlige produktegenskaber
- Vandafvisende overlæder
- TåværnBranche: Levnedsmiddelindustri, Medicinalindustri


Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sika
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S1
Ydersål PU
Tåværn Stål
Vægt 500 gram (str. 43)
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt