NokNok sikkerhedssko

Gode sikkerhedssko er enormt vigtigt i mange typer erhverv. Hos Ølholm forhandler vi et udvalg af de kvalitetssikre NokNok sikkerhedssko, som du her finder i forskellige udgaver. Siden byder på sikkerhedssko, sandaler og støvler, alle udviklet til at mindske risikoen for skader og ulykker. NokNok er en Skandinavisk virksomhed, der producerer fodtøj med og uden sikkerhed. Leder du efter et nyt par gode og behagelige sikkerhedssko, kan du her hos Ølholm finde gode bud på dit næste køb. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Find dit næste par sikkerhedssko fra NokNok her

Med 20-års erfaring inden for sikkerhedsindustrien, har NokNok udviklet et udvalg af forskellige sikkerhedssko, som beskytter mod ulykker på arbejdspladsen. De modstandsdygtige og komfortable sko er designet i et tidsløst design, hvor kvaliteten er i højsæde.

Skoene, du finder her på siden, er en økonomisk skoserie, og NokNok sikkerhedsskoene fås i både åbne sikkerhedssandaler og lukkede udgaver. Alle sko er i stærke og slidsikre materialer, ligesom de er åndbare med god plads og komfort. Sikkerhedsskoene garanterer den bedste sikkerhed i form af den bedste kvalitet. 

Udforsk vores store sortiment af kvalitetssikrede sikkerhedssko

Hvis du ikke finder, hvad du leder efter på siden her, kan vi anbefale at gå på opdagelse i nogen af vores andre mærker inden for sikkerhedssko. Se for eksempel vores udvalg af arbejdsfodtøj fra Brynje, som særligt er kendt for komfort og gode værneegenskaber. Hvis du leder efter en sikkerhedssko, som har et mere sportsligt look, kan vi anbefale Puma sikkerhedssko. Vi forhandler også sko fra Airtox, der har den perfekte kombination of teknologi, kvalitet og design. 

Du kan altid kontakte os, hvis du sidder inde med spørgsmål til vores sortiment af sikkerhedssko eller til nogen af vores andre produkter. Du kan fange os på telefon +45 64 41 11 66 eller sende os en mail på sikkerhed@olholm-sko.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

==$0