Steel Blue

Steel Blue arbejdsstøvler - når du gerne vil forkæle dine fødder

Er du på udkig efter nye støvler til arbejdsbrug? Og vil du gerne undgå at købe nogle, der hurtigt bliver slidt op, og derfor hurtigt skal skiftes ud med nye?

Hos Ølholm Safety har vi udvalgt de bedste arbejdssko til dig. Vi fører blandt andet Steel Blue arbejdsstøvler, der er populære på grund af deres høje kvalitet og deres gode holdbarhed. Ønsker du dig nye sko eller støvler til arbejdsbrug, som du kan være tilpas i, og som fremmer din arbejdsglæde og motivation, så gør du klogt i at se nærmere på vores sko her på siden.

Få ny inspiration til fodtøj - tag et kig på vores store udvalg her på siden.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber arbejdssko?

  • Køb skoene i den rigtige størrelse, så der er tilpas med plads til dine tæer.
  • Vælg støvler eller sko, der matcher det udtryk, du går efter.
  • Invester i sko af en høj kvalitet, så du kan bruge dem i lang tid.
  • Vurder, om du skal bruge fodtøj med eller uden indbygget sikkerhed.
  • Overvej, om dine nye sko skal være varmebestandige og kunne tåle høje temperaturer.

 

Sikkerhedssko versus almindelige arbejdssko

Sikkerhedssko og arbejdssko er ikke nødvendigvis det samme.

Sko til arbejdsbrug kan nemlig se vidt forskellige ud og være fremstillet på meget forskellige måder. Du kan få sko til at gå på arbejde i, der er behagelige for dine fødder, og som egner sig godt til, at du enten står eller går rundt i mange timer i streg.

Du kan også købe sko til at gå på arbejde i, der er udstyret med forskellige sikkerhedsforanstaltninger. De kan blandt andet være lavet i et varmebestandigt materiale, eller de kan være udstyret med et sikkerhedsværn, der beskytter dine tæer, hvis du taber noget tungt ned over dem.

Overvej altid dine behov, inden du klikker et par spritnye arbejds- eller sikkerhedssko hjem.

 

Få førsteklasses sikkerhed med Steel Blue arbejdsstøvler

Steel Blue er et af de mærker inden for fodtøj til arbejdsbrug, der er populært på grund af deres høje kvalitet og den sikkerhed, som du får, når du sætter din fod ned i deres støvler eller sko.

Vil du gerne passe godt på dine fødder og sikre dig, at de bliver budt det bedste af det bedste? Så kan du med fordel se nærmere på de sko, som du kan købe her på siden. Vi har udvalgt de bedste til dig, så du nemt kan vælge og vrage blandt kvalitetssko, når du ser nærmere på vores sortiment.

 

Har du brug for mere information fra os?

Sidder du tilbage med spørgsmål, eller er du nysgerrig efter at høre mere om vores priser? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen i vores åbningstid, og derudover kan du altid sende en mail afsted til os, når det passer dig bedst.

Vi hører gerne fra dig på telefon 64 41 11 66 eller på mail sikkerhed@olholm-sko.dk.