Sockwell sw72w 660 Hælspore strømpe

sockwell.jpg
Pris: 279,00 kr
Specialpris 229,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Strømpen har fast kompression og er med ekstra kompression ved ankelledet og under foden, som støtter og stabiliserer ved hælen og achillessenen.  Forebygger vabeldannelse samt minimerer ømhed, inflammation og træthed og giver dig øget blodcirkulation. lindre og afhjælper smerter ved betændelse i achillessenen og svangsenen. Kompressionsstrømpe fra Sockwell lifestyle serie. Strømpen er med fast kompression på 20-30 mmHG. Sockwell Kompressionsstrømpe Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.   Egenskaber Fast kompression 20-30MMHG
Produktbeskrivelse

Detaljer

Strømpen har fast kompression og er med ekstra kompression ved ankelledet og under foden, som støtter og stabiliserer ved hælen og achillessenen. 

Forebygger vabeldannelse samt minimerer ømhed, inflammation og træthed og giver dig øget blodcirkulation. lindre og afhjælper smerter ved betændelse i achillessenen og svangsenen. Kompressionsstrømpe fra Sockwell lifestyle serie. Strømpen er med fast kompression på 20-30 mmHG.

Sockwell Kompressionsstrømpe

Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.

 

Egenskaber Fast kompression 20-30MMHG
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sockwell
Materiale 32% Merino Uld, 32% Bambus rayon, 31% Stretch Nylon, 5% Spandex
Type Strømper
Godkendelse Fast kompression på 20-30mmHG
Egenskaber Fast kompression 20-30MMHG
Pasform Almindelig
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt