SOCKWELL SW16W-600 Damask Kompressionsstrømpe

sockwell.jpg
Pris: 299,00 kr
Specialpris 249,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
SOCKWELL SW16W Damask Dame Strømpen har moderat kompression som forhindrer ømhed, reducerer træthed og giver dig øget blodcirkulation. Kompressionsstrømpe fra Sockwell med damaskmønster i sort, navy eller oyster med frotte sål til kvinder.Sockwell sokker er designet til brug hele dagen, uanset om du står eller sidder meget endvidere ar strømpen yderst velfungerende som rejsestrømper. Kompression i hele strømpen som samler vævet.Strømpen er med moderat kompression på 15-20 mmHG. SOCKWELL KOMPRESSIONSSTRØMPE Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.
Produktbeskrivelse

Detaljer

SOCKWELL SW16W Damask Dame

Strømpen har moderat kompression som forhindrer ømhed, reducerer træthed og giver dig øget blodcirkulation. Kompressionsstrømpe fra Sockwell med damaskmønster i sort, navy eller oyster med frotte sål til kvinder.
Sockwell sokker er designet til brug hele dagen, uanset om du står eller sidder meget endvidere ar strømpen yderst velfungerende som rejsestrømper. Kompression i hele strømpen som samler vævet.
Strømpen er med moderat kompression på 15-20 mmHG.

SOCKWELL KOMPRESSIONSSTRØMPE

Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sockwell
Materiale 32% Merinould | 31% Bambus | 32% Nylon | 5% Spandex
Teaserline Forøger blodcirkulationen, reducerer træthed og stabilisere musklerne
Type Strømper
Pasform Almindelig
Type 15-20 mmHg
Bedømmelser

Bedømmelser

Mona Lind 29. apr. 2019
Utrolig effektfulde strømper
Jeg har i årevis døjet med ømme muskler og trætte ben og særligt efter en 5-6-7 timers arbejdsdag. Mine fødder hævede op og var ømme det meste af tiden. Efter jeg er begyndt at bruge sockwells strømper oplever jeg kun sjældent at mine fødder er hævet og smerterne er stort set ikke eksisterende længere. En helt klar anbefaling her fra. Super strømper og god pris
Sammenlign
Sammenlign dette produkt