Varenummer: SOW-104W-015

SOCKWELL STEP UP NATURAL 15-20 mmHg KOMPRESSIONSSTRØMPE

sockwell.jpg
Pris: 349,00 kr
Specialpris 299,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Strømpen har moderat kompression og er med ekstra kompression ved ankelledet og under foden, som støtter og stabiliserer ved hælen og achillessenen.  Forebygger vabeldannelse samt minimerer ømhed, inflammation og træthed og giver dig øget blodcirkulation. Kompressionsstrømpe fra Sockwell lifestyle serie. Strømpen er med moderat kompression på 15-20 mmHG. Sockwell Kompressionsstrømpe Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.   Egenskaber Moderat kompression 15-20 MMHG
Produktbeskrivelse

Detaljer

Strømpen har moderat kompression og er med ekstra kompression ved ankelledet og under foden, som støtter og stabiliserer ved hælen og achillessenen. 


Forebygger vabeldannelse samt minimerer ømhed, inflammation og træthed og giver dig øget blodcirkulation.

Kompressionsstrømpe fra Sockwell lifestyle serie. Strømpen er med moderat kompression på 15-20 mmHG.

Sockwell Kompressionsstrømpe

Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.

 

Egenskaber Moderat kompression 15-20 MMHG
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sockwell
Materiale 32% Merino Uld, 31% Bambus rayon, 32% Stretch Nylon, 5% Spandex
Type Strømper
Egenskaber Moderat kompression 15-20 MMHG
Pasform Almindelig
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt