SIEVI 52152 Zone Sikkerhedssandal

sievi.png

Inkl. moms: 1.623,75 kr

Inkl. moms: 495,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  365 DAGES FULD RETURRET
  •  GRATIS OMBYTNING
SIEVI 52152 Zone Sikkerhedssandal Tåkappe af komposit:En tåkappe lavet af komposit er fuldstændig uden metal og opfylder kravene i EN ISO 20345-standarden. Næsekappen isolerer godt mod varme og kulde.Sømværn af komposit tekstil:Modstanden mod gennemtrængning opfylder de samme krav i EN ISO 20345 som sømværn, der traditionelt er fremstillet af stål. Stål yder imidlertid en bedre modstand mod gennemtrængning, og Sievi anbefaler derfor sømværn af stål til mere krævende omgivelser (såsom byggepladser).Olie- og kemikaliebeskyttelse:Sievis såler klarer olie og fl ere kemikalier uden at beskadiges. Sievi skoens oliebestandighed opfylderkravene ifølge EN ISO 20345 -standarden.FlexStep® Mere fleksibilitet på arbejdet:FlexStep® sålens struktur forebygger belastning af fødder og rygrad, samt stød som kan forårsage fod- og rygsmerter og derved nedsætte arbejdseffektiviteten. FlexStep® sålen er en sikker og behagelig måde at eliminere stød på. DUAL-indlægssål:Sievi DUAL Comfort indlægssålen hjælper dine fødder og ryg til at klare arbejdsdagen bedre. Indlægssålens støddæmpende puder er af PORON® materiale.Metalfri:Fodtøj, der er forsynet med symbolet, er metalfri. Fodtøjet er let og får ikke metaldetektorer til at reagere. De opfylder kravene i EN ISO 20345 standarden.ESD:ESD sko afleder gennem sålmønstret på en kontrolleret og sikker måde den statiske elektricitet som genereres ved bevægelse, gang og lignende. Grænseværdierne for Sievi ESD sko er strengere (100 kΩ:-35 MΩ:) end i almindelige antistatiske sko. Ved brug af ESD sko, kan beskadigelse af følsomme elektroniske komponenter og udstyr forebygges. Sievi ESD sko opfylder kravene ifølge IEC 61340-5-1.Altid tørre fødder med 3D-dry:3D-dry foret er udviklet af Sievi. Fugten fra foden går ind i det andet lag af formaterialet og derfra ud af skoen gennem overlæderet. Derved forbliver fødderne tørre og skoene er behageligere at gå i.
Produktbeskrivelse

Detaljer

SIEVI 52152 Zone Sikkerhedssandal

Tåkappe af komposit:
En tåkappe lavet af komposit er fuldstændig uden metal og opfylder kravene i EN ISO 20345-standarden. Næsekappen isolerer godt mod varme og kulde.

Sømværn af komposit tekstil:
Modstanden mod gennemtrængning opfylder de samme krav i EN ISO 20345 som sømværn, der traditionelt er fremstillet af stål. Stål yder imidlertid en bedre modstand mod gennemtrængning, og Sievi anbefaler derfor sømværn af stål til mere krævende omgivelser (såsom byggepladser).

Olie- og kemikaliebeskyttelse:
Sievis såler klarer olie og fl ere kemikalier uden at beskadiges. Sievi skoens oliebestandighed opfylderkravene ifølge EN ISO 20345 -standarden.

FlexStep® Mere fleksibilitet på arbejdet:
FlexStep® sålens struktur forebygger belastning af fødder og rygrad, samt stød som kan forårsage fod- og rygsmerter og derved nedsætte arbejdseffektiviteten. FlexStep® sålen er en sikker og behagelig måde at eliminere stød på.

DUAL-indlægssål:
Sievi DUAL Comfort indlægssålen hjælper dine fødder og ryg til at klare arbejdsdagen bedre. Indlægssålens støddæmpende puder er af PORON® materiale.

Metalfri:
Fodtøj, der er forsynet med symbolet, er metalfri. Fodtøjet er let og får ikke metaldetektorer til at reagere. De opfylder kravene i EN ISO 20345 standarden.

ESD:
ESD sko afleder gennem sålmønstret på en kontrolleret og sikker måde den statiske elektricitet som genereres ved bevægelse, gang og lignende. Grænseværdierne for Sievi ESD sko er strengere (100 kΩ:-35 MΩ:) end i almindelige antistatiske sko. Ved brug af ESD sko, kan beskadigelse af følsomme elektroniske komponenter og udstyr forebygges. Sievi ESD sko opfylder kravene ifølge IEC 61340-5-1.

Altid tørre fødder med 3D-dry:
3D-dry foret er udviklet af Sievi. Fugten fra foden går ind i det andet lag af formaterialet og derfra ud af skoen gennem overlæderet. Derved forbliver fødderne tørre og skoene er behageligere at gå i.


Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sievi
Type Sikkerhedssandaler
Godkendelse S1P
Egenskaber 100% Metalfri ESD
Ydersål PU/TPU
Pasform Almindelig
Værnesål Composit
Tåværn Composit
Vægt 660 gram (str. 43)
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt