SIEVI 52152 Zone Sikkerhedssandal

Vejl.pris inkl.moms: 1.623,75 kr

Vejl.pris inkl.moms: 1.299,00 kr

Olholm.dk Pris: 495,00 kr Pris ekskl. moms: 396,00 kr

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

Vejl.pris inkl.moms: 1.623,75 kr

Vejl.pris inkl.moms: 1.299,00 kr

Olholm.dk Pris: 495,00 kr Pris ekskl. moms: 396,00 kr

Produktdata

Yderligere information

TypeSikkerhedsfodtøj
GodkendelseS1P SRC
Egenskaber100% Metalfri ESD
YdersålPU/TPU
PasformAlmindelig
VærnesålComposit
TåværnComposit
Vægt660 gram (str. 43)
Produktbeskrivelse

Detaljer

SIEVI 52152 Zone Sikkerhedssandal

Tåkappe af komposit:
En tåkappe lavet af komposit er fuldstændig uden metal og opfylder kravene i EN ISO 20345-standarden. Næsekappen isolerer godt mod varme og kulde.

Sømværn af komposit tekstil:
Modstanden mod gennemtrængning opfylder de samme krav i EN ISO 20345 som sømværn, der traditionelt er fremstillet af stål. Stål yder imidlertid en bedre modstand mod gennemtrængning, og Sievi anbefaler derfor sømværn af stål til mere krævende omgivelser (såsom byggepladser).

Olie- og kemikaliebeskyttelse:
Sievis såler klarer olie og fl ere kemikalier uden at beskadiges. Sievi skoens oliebestandighed opfylderkravene ifølge EN ISO 20345 -standarden.

FlexStep® Mere fleksibilitet på arbejdet:
FlexStep® sålens struktur forebygger belastning af fødder og rygrad, samt stød som kan forårsage fod- og rygsmerter og derved nedsætte arbejdseffektiviteten. FlexStep® sålen er en sikker og behagelig måde at eliminere stød på.

DUAL-indlægssål:
Sievi DUAL Comfort indlægssålen hjælper dine fødder og ryg til at klare arbejdsdagen bedre. Indlægssålens støddæmpende puder er af PORON® materiale.

Metalfri:
Fodtøj, der er forsynet med symbolet, er metalfri. Fodtøjet er let og får ikke metaldetektorer til at reagere. De opfylder kravene i EN ISO 20345 standarden.

ESD:
ESD sko afleder gennem sålmønstret på en kontrolleret og sikker måde den statiske elektricitet som genereres ved bevægelse, gang og lignende. Grænseværdierne for Sievi ESD sko er strengere (100 kΩ:-35 MΩ:) end i almindelige antistatiske sko. Ved brug af ESD sko, kan beskadigelse af følsomme elektroniske komponenter og udstyr forebygges. Sievi ESD sko opfylder kravene ifølge IEC 61340-5-1.

Altid tørre fødder med 3D-dry:
3D-dry foret er udviklet af Sievi. Fugten fra foden går ind i det andet lag af formaterialet og derfra ud af skoen gennem overlæderet. Derved forbliver fødderne tørre og skoene er behageligere at gå i.