Varenummer: PUMA-64385

PUMA 64385 VELOCITY BLUE LOW 2.0 SIKKERHEDSSKO

puma.jpg
Pris: 1.643,75 kr
Specialpris 1.315,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Puma 64385 Velocity Blue Sikkerhedssko Inspireret af Pumas State-of-the-art løbesko. Puma bruger de nyskabelser og nyeste udviklinger fra løbeskoenes verden og har ændret og forstærket dem til det hårde, seje liv som sikkerhedssko. ACTIVE ENERGY RETURNUP TO 55 % Nyt revolutionerende performance sikkerhedsfodtøj. Den innovative IMPULSE.FOAM anti-trætheds sål-teknologi reagerer ved hvert eneste skridt med en energiimpuls. IMPULSE.FORAM returnere ikke blot energien med op til 55%, den yder også maksimal komfort, har ekstrem absorberende støddæmpning og skaber fantastisk stabilitet.
Produktbeskrivelse

Detaljer

Puma 64385 Velocity Blue Sikkerhedssko

Inspireret af Pumas State-of-the-art løbesko. Puma bruger de nyskabelser og nyeste udviklinger fra løbeskoenes verden og har ændret og forstærket dem til det hårde, seje liv som sikkerhedssko.

ACTIVE ENERGY RETURNUP TO 55 %

Nyt revolutionerende performance sikkerhedsfodtøj. Den innovative IMPULSE.FOAM anti-trætheds sål-teknologi reagerer ved hvert eneste skridt med en energiimpuls. IMPULSE.FORAM returnere ikke blot energien med op til 55%, den yder også maksimal komfort, har ekstrem absorberende støddæmpning og skaber fantastisk stabilitet.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Puma
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S1P
Egenskaber 100% Metalfri ESD
Ydersål Gummi
Pasform Almindelig
Værnesål Fiber
Tåværn Glasfiber
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt