Varenummer: MO-900102BD

MONITOR SWEAT ONE Burnt Olive Green

monitor.jpg
Pris: 533,00 kr
Specialpris 300,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
På jobbet. I skoven. Til festen. I båden. I byen. Om morgenen. Om aftenen. Om natten. Til forretningsmødet. I metroen. På daten. På tribunen. I bilen. Til udflugten. Hvad du bruger Sweatshirt One til, er op til dig. Den fungerer nemlig til det hele. Her er vi gået all in med designet, som har rå kanter på ærmerne og halsen, brystlomme, forlænget ryg og en tilpas dyb halsudskæring. Samtidig har vi ikke slækket en millimeter på funktion eller komfort. Trøjen er meget slidstærk, og vi har valgt droppe ribkanten forneden, så den ikke sætter sig fast på maven, når du har monteret noget i loftet. Pasformen er fænomenal, og trøjen er virkelig behagelig lige fra start – men det bedste er, at den bare bliver bedre, jo mere du bruger det. Sweatshirt One er en trøje, du kommer til at bruge dag ind og dag ud. Og du vil elske hvert minut.   100 % bomuld, som er utroligt behageligt. Udringning ved brystet. Brystlomme. Rå kanter. Forlænget ryg. Trykt vaskeanvisning. 40 grader, hverken mere eller mindre. Ribkanten er fjernet forneden, så du får den bedste pasform i alle situationer.
Produktbeskrivelse

Detaljer

På jobbet. I skoven. Til festen. I båden. I byen. Om morgenen. Om aftenen. Om natten. Til forretningsmødet. I metroen. På daten.

På tribunen. I bilen. Til udflugten. Hvad du bruger Sweatshirt One til, er op til dig. Den fungerer nemlig til det hele.

Her er vi gået all in med designet, som har rå kanter på ærmerne og halsen, brystlomme, forlænget ryg og en tilpas dyb halsudskæring.

Samtidig har vi ikke slækket en millimeter på funktion eller komfort.

Trøjen er meget slidstærk, og vi har valgt droppe ribkanten forneden, så den ikke sætter sig fast på maven, når du har monteret noget i loftet.

Pasformen er fænomenal, og trøjen er virkelig behagelig lige fra start – men det bedste er, at den bare bliver bedre, jo mere du bruger det.

Sweatshirt One er en trøje, du kommer til at bruge dag ind og dag ud. Og du vil elske hvert minut.

 

  • 100 % bomuld, som er utroligt behageligt.
  • Udringning ved brystet.
  • Brystlomme.
  • Rå kanter.
  • Forlænget ryg.
  • Trykt vaskeanvisning. 40 grader, hverken mere eller mindre.
  • Ribkanten er fjernet forneden, så du får den bedste pasform i alle situationer.
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Monitor
Materiale 100 % bomuld
Type Arbejdstøj
Pasform Almindelig
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt