SOLID GEAR Sikkerhedssko

Solid Gear sikkerhedssko - når du forventer kvalitet

Ønsker du dig et par nye arbejdssko, der er både sikre og komfortable at have på, mens du udfører dit arbejde?

Hos Ølholm Safety fører vi et bredt udvalg af sko, der er godkendt til arbejdsbrug. Her på siden kan du se alle vores Solid Gear sikkerhedssko, der er udbredt i hele verdenen, og som er kendt for sin høje kvalitet og sin gode komfort. Den svenske virksomhed, der står bag skomærket, markedsfører sig på, at de altid er et skridt foran - det kan du teste af, hvis du investerer i et par nye sikkerhedssko.

Gå på jagt i vores udvalg her på siden og få masser af inspiration til, hvilke nye arbejdssko du skal forkæle dine fødder med. 

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Derfor skal du gå med sikkerhedssko fra Solid Gear

• Skoene er kendt for deres høje kvalitet.


• De er populære og bliver solgt over hele verden.


• Du får god komfort med i købet.


• Der er mange forskellige modeller at vælge mellem.


• Den svenske virksomhed bag er specialiseret i både arbejdstøj og arbejdssko.

 


Kendt for sin høje kvalitet

Det er et kvalitetsstempel for enhver virksomhed at være kendt for at levere produkter af høj kvalitet. Og det er lige netop, hvad Solid Gear er.

Skomærkets popularitet er støt stigende takket være den høje kvalitet, som kunderne får, når de køber arbejdstøj eller arbejdssko fra den svenske producent. Er det vigtigt for dig, at du får fingrene i et par holdbare sko af høj kvalitet, så kan du med fordel klikke et par af de sko hjem, som du finder her på siden.

 

Forkæl dine fødder med Solid Gear sikkerhedssko   

Kvalitet er mange ting, når det kommer til sko.

I forhold til sikkerhedssko er sikkerheden et afgørende parameter, når vi taler om, at et par sko er af høj kvalitet. Det samme gør sig gældende i forhold til komfort og pasform. Skal du udføre dit arbejde på tilfredsstillende vis, er det afgørende, at du har det godt i det fod- og arbejdstøj, du har på.

Solid Gear har hele pakken. 


3 gode grunde til at sætte din lid til Solid Gear arbejdssko

  1. Du kan passe godt på dine fødder med en høj sikkerhed.
  2. Du kan sørge for, at dine fødder har det godt nede i skoen takket være den høje komfort.

  3. Du kan være sikker på, at dine arbejdssko kan holde til de daglige strabadser, som du udsætter dem for. 

 


Vil du gerne vide mere om vores produkter?

Vil du gerne købe arbejdstøj med i samme ombæring? Eller er du usikker på hvilket fodtøj, der passer bedst til det arbejde, du udfører til daglig? Så er der altid hjælp at hente hos vores kundeservice.

Du kan få fat i os ved at ringe eller skrive til os. Vores telefonnummer er 64 41 11 66, og vores mail er sikkerhed@olholm-sko.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og til at give dig svar på dine spørgsmål om vores produkter.