OX-ON Sikkerhedssko og træsko

Hos Ølholm forhandler vi et bredt sortiment af kvalitetsrige sikkerhedssko fra OX-ON. Med en af disse sikkerhedssko garanterer vi for en fuldkommen optimal sko, der skaber den bedste sikkerhed for dig. Med en sko fra OX-ON får du en smart sko med fantastisk komfort. Gå på opdagelse i vores nedenstående sortiment, og find et par træsko, sikkerhedssko, gummistøvler eller andet, der vil være dig til gavn og glæde for din sikkerhed.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

KØB SIKKERHEDSSKO FRA OX-ON I FORSKELLIGE VARIANTER

OX-ON er specialiseret i sikkerhedsudstyr og sigter mod at blive landets førende totalleverandør, da der har vist sig at være et stort behov for praktisk viden om sikkerhed, arbejdsmiljø samt produktanvendelse for folk i industribranchen.  

I vores sortiment finder du bl.a. OX-ON 514, som er en langskaftet luksus sikkerhedsgummistøvle med kraftig mønstret sål. Den er blød og varmeisolerende uden for, der gør den behagelig at have på. Den er resistens overfor mange kemikalier, så den er ideel, hvis du arbejder med dette. Du slipper for at få våde fødder, hvad end du har brug for sikkerhedsgummistøvler til brug på arbejdspladsen eller blot et par praktiske gummistøvler til hverdagsbrug. Du finder dem i vores udvalg til suverænt skarpe priser.

SE VORES ØVRIGE UDVALG AF SIKKERHEDSSKO

Passer vores sortiment af sikkerhedssko og træsko fra OX-ON ikke til dine behov, kan det være, du skal tage et kig i vores øvrige sortiment af sikkerhedssko fra bl.a. mærker som Jalas og Monitor. Sko fra Monitor er til ethvert behov og erhverv, som du vil nyde godt af i mange år. Med en sikkerhedssko fra Jalas får du et produkt med innovative løsninger, der sikrer, at hver sko har en høj komfort kombineret med et flot design. Uanset hvilken sko du vælger, bliver du ikke skuffet.

HOS ØLHOLM FORHANDLER VI EN LANG RÆKKE KVALITETSMÆRKER

Uanset om du er på udkig efter sikkerhedssko eller andet til den daglige gang på jobbet, så finder du det hele hos os. Vi forhandler et bredt udvalg af kvalitetsmærker såsom de førnævnte mærker Jalas og Monitor samt Carhart, hvor du finder kvalitetsprodukter lige fra huer og kasketter til jakker og støvler.

Du er altid sikker på at finde noget, der matcher dine behov med Ølholms brede sortiment af kvalitetsprodukter. Har du nogle spørgsmål til vores produkter, skal du bare kontakte os for råd og vejledning. Ring til os på tlf. +45 64 41 11 eller send os en mail på sikkerhed@olholm-sko.dk.