Varenummer: HOW-492452

HOWLER Kokoda S3 Pull On Sikkerhedsstøvle EN ISO 20345 S3 SRC

andre.jpg
Pris: 1.123,75 kr
Specialpris 899,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
3-5 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Ankelstøvle med elastik i siderne, så den kan trækkes på, elestik siden 140mm. Vandafvisende nubucklæder. TPU ydersål, Antistatisk. Howler Sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler, designet og testet i Australien Med Howler sikkerhedssko er du sikker. Hver sko er fremstillet med omhu, designet og bygget til at matche de internationale sikkerhedsstandarder. Det langtidsholdbare læder indkøbes fra de bedste producenter på markedet, og er syet med dobbeltsyning for at opnå ekstra slidstyrke. Den højdensitive sål sikrer optimal stødarbsorbering.   Pasformsteknologi For at sikre optimal komfort er hver Howler sko designet over en speciel 'wide-fit´læst. Skoene har en bredprofilerede tåkapper, videnskabeligt formede til at give ekstra plads til tæerne, som giver den nødvendige komfort.    Slidtærk ydersål Hvad enten skoene er udstyret med Thermo Plastic Urethan (TPU) ydersål eller Nitrile ydersål, er Howlers sålmaterialer overlegne i modstandsdygtighed mod slitage. Begge såltyper hjælper med at reducere opbygningen af statisk elektricitet, og yder ekstra beskyttelse mod brandbare materialer. Nitrile er også modstandsdygtigt overfor olie og syre samt varmeresistent op til 300°C (572°F), så det tager 30 sekunder førend sålen når smeltepunktet.    Sikkerhed Howlers produkter er designet og certificeret i henhold til de internationale sikkerhedsstandarder: - European Standard EN ISO20345   
Produktbeskrivelse

Detaljer

Ankelstøvle med elastik i siderne, så den kan trækkes på, elestik siden 140mm. Vandafvisende nubucklæder. TPU ydersål, Antistatisk.

Howler

Sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler, designet og testet i Australien Med Howler sikkerhedssko er du sikker. Hver sko er fremstillet med omhu, designet og bygget til at matche de internationale sikkerhedsstandarder. Det langtidsholdbare læder indkøbes fra de bedste producenter på markedet, og er syet med dobbeltsyning for at opnå ekstra slidstyrke. Den højdensitive sål sikrer optimal stødarbsorbering.
 
Pasformsteknologi For at sikre optimal komfort er hver Howler sko designet over en speciel 'wide-fit´læst. Skoene har en bredprofilerede tåkapper, videnskabeligt formede til at give ekstra plads til tæerne, som giver den nødvendige komfort. 
 
Slidtærk ydersål Hvad enten skoene er udstyret med Thermo Plastic Urethan (TPU) ydersål eller Nitrile ydersål, er Howlers sålmaterialer overlegne i modstandsdygtighed mod slitage. Begge såltyper hjælper med at reducere opbygningen af statisk elektricitet, og yder ekstra beskyttelse mod brandbare materialer. Nitrile er også modstandsdygtigt overfor olie og syre samt varmeresistent op til 300°C (572°F), så det tager 30 sekunder førend sålen når smeltepunktet. 
 
Sikkerhed Howlers produkter er designet og certificeret i henhold til de internationale sikkerhedsstandarder: - European Standard EN ISO20345 

 

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Andre
frontend_stock 3-5 DAGES LEVERING
Type Sikkerhedsstøvler
Godkendelse EN ISO 20345
Egenskaber SRC
Ydersål TPU/nitril
Pasform Almindelig
Værnesål Stål
Tåværn Stål
Type Støvler
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt