Varenummer: GRC-228007Q37-001

GREEN COMFORT Walkie Wilda lædersko (ballerina) m/velcro

green-comfort.jpg
Pris: 1.000,00 kr
Specialpris 899,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
WALKIE WILDA Sort Walkie Wilda er skoen til dig, der ønsker en pæn og åben ballerina, uden at gå på kompromis med komforten. Skoen er fremstillet i læder og har en rem over vristen med velcrolukning, så den er superlet at komme i. Modellen er samtidig meget rummelig, så fødderne sagtens kan nyde en hel dag i skoene, der kan bruges både til hverdag og festlige lejligheder. Indvendig er skoen beklædt med Soft Tex, som transporterer fugt væk fra fødderne, så du føler dig godt tilpas. Under foden har du en udtagelig indlægssål, som er vores nye EnergySole Shape, der har indbygget svangstøtte og ekstra komfort under hæl og forfod.  Med Walkie Wilda kan du roligt bevæge dig ud på alle overflader. Udvendig har skoene en skridhæmmende gummisål, som sikrer et godt greb. Modellen er lavet på den brede H-læst som giver god plads til dine fødder. Anbefalet pleje og vedligeholdelse 2GO Protector Spray til imprægnering og beskyttelse af lædersko – Køb her 2GO Shoe Cleaning Kit til rengøring og pleje af læder – Køb her Indersål:EnergySole Shape with TPU shank and Energyfoam
Produktbeskrivelse

Detaljer

WALKIE WILDA Sort

Walkie Wilda er skoen til dig, der ønsker en pæn og åben ballerina, uden at gå på kompromis med komforten.

Skoen er fremstillet i læder og har en rem over vristen med velcrolukning, så den er superlet at komme i. Modellen er samtidig meget rummelig, så fødderne sagtens kan nyde en hel dag i skoene, der kan bruges både til hverdag og festlige lejligheder.

Indvendig er skoen beklædt med Soft Tex, som transporterer fugt væk fra fødderne, så du føler dig godt tilpas. Under foden har du en udtagelig indlægssål, som er vores nye EnergySole Shape, der har indbygget svangstøtte og ekstra komfort under hæl og forfod. 

Med Walkie Wilda kan du roligt bevæge dig ud på alle overflader. Udvendig har skoene en skridhæmmende gummisål, som sikrer et godt greb. Modellen er lavet på den brede H-læst som giver god plads til dine fødder.

  • Anbefalet pleje og vedligeholdelse

    2GO Protector Spray til imprægnering og beskyttelse af lædersko – Køb her

    2GO Shoe Cleaning Kit til rengøring og pleje af læder – Køb her    EnergySole Shape with TPU shank and Energyfoam
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Green Comfort
Materiale Skind
Type Sko & Sneakers
Ydersål Skridhæmmende gummi ydersål
Pasform Ekstra bred
Type Sko &Sneakers
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt