AIRTOX SX5 Stingray Sikkerhedssko

airtox.jpg

Inkl. moms: 1.812,50 kr

Inkl. moms: 895,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  365 DAGES FULD RETURRET
  •  GRATIS OMBYTNING
AIRTOX SX5 Stingray Sikkerhedssko SX5 er en ekstra åndbar all-round letvægts sikkerhedssko. Vi har her forvandlet en kondisko til en sikkerhedssko. Skaftet er fremstillet af Powerbreeze® tekstil - Et patenteret tekstil materiale som byder på overlegen åndbarhed og øger luft cirkulationen indeni skoen. Snuden har ekstra forstærkning, for at forlænge skoens levetid. Tå beskyttelse af den helt unikke lavprofil NEO stål tå-kappe, som er fremstillet en særlig type ekstra stærk stål der udnytter pladsen i skoen så den nærmest ikke kan ses udefra og dermed gir skoen det eftertragtede sneaker look. Ultra bløde Air-sål med stødabsorbering fra hæl til tå, afsluttet med et transparent slidlag for ikke at efterlade sorte striber på gulve mm. Denne sko er velegnet til service branchen, lagerarbejde, montører og andre jobs, som ikke kræver vandtæthed og er af medium hårdhedsgrad. En vinder i komfort og design - Powerbreeze® AirFlow tekstil - AIR-SYSTEM ultra støddæmpende sål system - Tech-Fiber sømværn - Lav profil NEO-steel tå-kappe - Bred skandinavisk pasform - Olie, Syre og Varmebestandig (150°C) ydersål    **Med kosmetiske småfejl.
Produktbeskrivelse

Detaljer

AIRTOX SX5 Stingray Sikkerhedssko

SX5 er en ekstra åndbar all-round letvægts sikkerhedssko.
Vi har her forvandlet en kondisko til en sikkerhedssko. Skaftet er fremstillet af Powerbreeze® tekstil - Et patenteret tekstil materiale som byder på overlegen åndbarhed og øger luft cirkulationen indeni skoen. Snuden har ekstra forstærkning, for at forlænge skoens levetid. Tå beskyttelse af den helt unikke lavprofil NEO stål tå-kappe, som er fremstillet en særlig type ekstra stærk stål der udnytter pladsen i skoen så den nærmest ikke kan ses udefra og dermed gir skoen det eftertragtede sneaker look.
Ultra bløde Air-sål med stødabsorbering fra hæl til tå, afsluttet med et transparent slidlag for ikke at efterlade sorte striber på gulve mm.
Denne sko er velegnet til service branchen, lagerarbejde, montører og andre jobs, som ikke kræver vandtæthed og er af medium hårdhedsgrad.
En vinder i komfort og design


- Powerbreeze® AirFlow tekstil
- AIR-SYSTEM ultra støddæmpende sål system
- Tech-Fiber sømværn
- Lav profil NEO-steel tå-kappe
- Bred skandinavisk pasform
- Olie, Syre og Varmebestandig (150°C) ydersål
 
 **Med kosmetiske småfejl.
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Airtox
Teaserline Ekstra åndbar all-round letvægts sikkerhedssko.
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S1P
Egenskaber ESD
Ydersål TPU
Pasform Bred
Værnesål Tech-Fiber
Tåværn NEO-Steel
Vægt 580 gram (str. 43)
Bedømmelser

Bedømmelser

Amders 7. maj 2019
Et fund til prisen
Super fed sikkerhedssko. Samme komfort og samme gode pasform som de gamle Airtox jeg havde, bare til det halve i pris. Perfekt ????
Peter M. Hansen 25. apr. 2019
Super god pris...
Rigtig gode sko til en god pris...
Sammenlign
Sammenlign dette produkt