Varenummer: JAL-3118

JALAS LIGHT GRIP PRO Sikkerhedssko m/snørebånd EN ISO 20345-S3 HRO SRB

jalas.jpg
Pris: 2.011,25 kr
Specialpris 1.000,00 kr
PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
JALAS 3118 Light Grip Sikkerhedssko Slidstærk og komfortabel serie til både industri, byggeri og håndværk. Med alu tåværn og L-Protection® sømværn. Overlæder i NubuckEkstremt skridhæmmende og stødabsorberende ydersål af PU/nitrilgummi. Varmeresistent (300º C) og modstandsdygtig overfor olie og kemikalier. Ydersålens konstruktion og stabilitet minimerer risikoen for vridskader.Ergonomisk og antistatisk indlægssål med dobbelte Poron® XRD stødabsorberingszoner under hæl og forfod. Af svedtransporterende og åndbart materiale.Åndbart og svedtransporterende inderfór.
Produktbeskrivelse

Detaljer

JALAS 3118 Light Grip Sikkerhedssko

Slidstærk og komfortabel serie til både industri, byggeri og håndværk. Med alu tåværn og L-Protection® sømværn. Overlæder i Nubuck
Ekstremt skridhæmmende og stødabsorberende ydersål af PU/nitrilgummi. Varmeresistent (300º C) og modstandsdygtig overfor olie og kemikalier. Ydersålens konstruktion og stabilitet minimerer risikoen for vridskader.
Ergonomisk og antistatisk indlægssål med dobbelte Poron® XRD stødabsorberingszoner under hæl og forfod. Af svedtransporterende og åndbart materiale.
Åndbart og svedtransporterende inderfór.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Jalas
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S3
Egenskaber ESD HRO
Ydersål PU/nitril
Pasform Bred
Værnesål Fiber
Tåværn Alu
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt