Airtox

Hos Ølholm forhandler vi et bredt udvalg af kvalitetsrige sikkerhedssko fra Airtox, som er din garanti for en fuldstændig sublim sko. Airtox tilbyder dig nemlig den perfekte kombination af overlegen teknologi, kvalitet og et banebrydende design.

Når du køber Airtox sko, får du dermed både smart design og fantastisk komfort, så du kan passe på dine fødder hele dagen igennem. Se udvalget af Airtox sikkerhedssko til både mænd og kvinder herunder og find din favoritmodel – du vil helt sikkert blive overrasket over at opleve, hvor komfortable sikkerhedssko egentlig kan være!

2 vare(r)
Udsalg
-38%
AIRTOX MR3 Mc Laren Sikkerhedssko-20
37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Åndbar all-round letvægts sikkerhedssko med Whitelayer®
Pris: 2.225,00 kr
Specialpris 1.385,00 kr
Udsalg
-34%
AIRTOX SR55 Stingray Sikkerhedssko-20
39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Super åndbar all-round letvægts sikkerhedssko med Uturn®
Pris: 2.100,00 kr
Specialpris 1.390,00 kr
2 vare(r)

VÆLG MELLEM 5 SERIER AF AIRTOX SIKKERHEDSSKO

Hos Ølholm er vi stolte over at kunne byde på et sortiment af professionelle sko, som er udviklet ved brugen af avancerede teknologier og specialfremstillede materialer. Det giver skoene en ekstremt lav vægt, ekstraordinær fleksibilitet og den højeste grad af skridfasthed. Derudover lever sikkerhedsskoene naturligvis op til de sikkerhedskrav, som arbejdspladser stiller til sikkerhedsfodtøj. Airtox er dermed et revolutionerende sikkerhedssko-brand, der beviser, at professionelt fodtøj ikke behøver at være tungt, grimt eller ubehageligt.

 Airtox sikkerhedssko fås i 5 følgende serier:

  • G-serien
  • M-serien
  • S-serien
  • T-serien
  • Sneaker & outdoor-serien

 

Fælles for alle serier er den lave vægt, overlegne komfort samt brugen af innovative teknologier, der sikrer dig den allerbedste oplevelse. Serierne er bl.a. lavet med en forstærket næse (pro-nose) som giver skoen optimal slidstyrke. Modellerne består også af det revolutionerende anti-penetration WHITELAVER, som giver dig maksimal beskyttelse under arbejdet, hvilket er særligt anvendeligt i brancher som byggeri, lager, transport og andre industrier, hvor der stilles store krav til fodtøjet.

Airtox anvender i flere af serierne også det såkaldte POWERBREEZE®-ventilationssystem, som giver åndbare sikkerhedssko, der holder dine fødder tørre og komfortable hele dagen lang. Samtidig beskytter Tech-FiberTM-sømværnet dine tæer mod søm og andre skarpe genstande.
Airtox er med andre ord din garanti for fodtøj, der giver dine fødder de bedst mulige betingelser.


FIND OGSÅ SNEAKERS, STØVLER OG STRØMPER FRA AIRTOX

I vores udvalg af Airtox-produkter finder du også lækre og kvalitetsrige sko, som ikke er sikkerhedssko. Disse sko er selvfølgelig kendetegnet ved samme høje kvalitet og komfort som sikkerhedsskoene. Vores sneakers, støvler samt outdoor-sko fra Airtox er derfor særligt anvendelige som arbejdssko og til andre aktiviteter, hvor sikkerhedsfodtøj ikke er påkrævet, men hvor det stadig er nødvendigt med ekstra skridsikkerhed, komfort og åndbarhed.

Blandt sneaker og outdoor-serien finder du både superlette samt vandtætte og åndbare sko. Vi har også modeller, der er udstyret med det smarte og unikke UTURN®-snøresystem, der snører skoen blot ved at dreje på knappen. Ligeledes tilbyder vi modeller med et Multi Dot Direct Massage-System, der forsigtigt masserer dine fødder og øger blodcirkulationen i foden, så du får øget velvære hele dagen igennem. Den øvre del af modellen er desuden konstrueret med POWERBREEZE®-systemet, der forhindrer overophedning og lader dine fødder ånde.

Blandt vores produkter fra Airtox finder du også indlægssåler og strømper, så du kan forbedre oplevelsen for dine fødder yderligere. Ligesom fodtøjet er både strømper og såler udstyret med unikke teknologier, der giver dine fødder de mest optimale betingelser. Vores produkter fra Airtox er dermed et must til dig, der går op i at passe på dine fødder.


VI HJÆLPER DIG GERNE MED AT FINDE DET RETTE FODTØJ

Uanset om du er på udkig efter sikkerhedssko og arbejdssko til den daglige gang på jobbet eller måske et par flotte sko og sneakers til hverdag, så finder du det hele hos Ølholm. Vi forhandler også et bredt udvalg af aflastende indlægssåler, som du med fordel kan bruge i kombination med vores arbejds- og sikkerhedssko for en optimal komfort.

Med vores store og alsidige sortiment af kvalitetsfodtøj til det danske erhvervsliv er du dermed sikker på at finde noget, der matcher dine behov. Skulle du sidde inde med spørgsmål til vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Du kan ringe til os på tlf. +45 64 41 11 66 eller sende os en mail på sikkerhed@olholm-sko.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!