Varenummer: SIK-19301-10

SIKA Balance Sort Køkken-/jobsko EN ISO 20347 O2 SRC

sika.jpg
Pris: 1.048,75 kr
Specialpris 839,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Sika 19301 Balance Arbejdssko Let, komfortabel og slidstærk arbejdssko specielt udviklet til HORECA og køkkenmiljøer med hårde, våde og glatte underlag. Ydersålen er ekstra skridhæmmende (SRC) og stødabsorberende. Skoene er af slidstærkt, åndbart og vandafvisende microfiber, som også er testet modstandsdygtig overfor kemikalier anvendt i rengøringsmidler. Inderfóret er af åndbart tekstil med ekstra forstærkende microfiber i hælen. Indlægssålen åndbar, stødabsorberende og svedtransporterende. Skoene er nemme at rengøre. Særlige egenskaber: Specielt udviklet til HORECA og køkkenmiljøer med hårde, våde og glatte underlag Åndbar, stødabsorberende og svedtransporterende indlægssål, der reducerer lugtgener og er vaskbar ved 30 °C PU ydersål, der er specielt udviklet til HORECA og køkkenmiljøer med hårde, våde og glatte underlag. Ydersålen er fleksibel, let og nem at rengøre.
Produktbeskrivelse

Detaljer

Sika 19301 Balance Arbejdssko

jswwtot463q26ths1a5Let, komfortabel og slidstærk arbejdssko specielt udviklet til HORECA og køkkenmiljøer med hårde, våde og glatte underlag. Ydersålen er ekstra skridhæmmende (SRC) og stødabsorberende. Skoene er af slidstærkt, åndbart og vandafvisende microfiber, som også er testet modstandsdygtig overfor kemikalier anvendt i rengøringsmidler. Inderfóret er af åndbart tekstil med ekstra forstærkende microfiber i hælen. Indlægssålen åndbar, stødabsorberende og svedtransporterende. Skoene er nemme at rengøre.

jswwu6dgfjubv6oszddSærlige egenskaber:

  • Specielt udviklet til HORECA og køkkenmiljøer med hårde, våde og glatte underlag
  • jswwv0bzi2n42gbtibÅndbar, stødabsorberende og svedtransporterende indlægssål, der reducerer lugtgener og er vaskbar ved 30 °C
  • jswwvovhvhqbqa3uifPU ydersål, der er specielt udviklet til HORECA og køkkenmiljøer med hårde, våde og glatte underlag. Ydersålen er fleksibel, let og nem at rengøre.
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sika
Type Arbejdssko
Godkendelse O2
Ydersål PU
Pasform Almindelig
Vægt 300 gram
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt