Varenummer: HKS-R2

HKSDK R2 Sikkerhedssandal m/velcro EN ISO 20345 S1P SRC ESD

hksdk.jpg
Pris: 2.200,00 kr
Specialpris 1.599,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
HKSDK R2 Sikkerhedssandal Det første par R2 ESD-sikkerhedssandaler fra HKSDK så dagens lys i 1999, og siden er der konstant videreudviklet på modellen for løbende at sikre, at R2 har de mest innovative features inden for både komfort og sikkerhed. Sandalen giver en formidabel beskyttelse af dine fødder og er blandt andet udstyret med Tech-Fiber-sømværn og en tåkappe i aluminium. R2 beskytter mod varme ved helt op til 150° og er derudover bestandig over for olie, syre og benzin, så du kan føle dig helt tryg ved at arbejde i miljøer, der har strenge krav til sikkerheden. R2 sidder godt på fødderne og har en høj åndbarhed og god ventilation, så sandalerne er behagelige at have på hele dagen igennem – også i mange timer ad gangen. Der er solgt mere end 400.000 par sikkerhedssandaler i denne model – alene i Skandinavien. 2014-udgaven, som du ser her, er 6. generation af den populære R2-sikkerhedssandal, og her får du den letteste og mest komfortable R2-sikkerhedssandal fra HKSDK nogensinde. 
Produktbeskrivelse

Detaljer

HKSDK R2 Sikkerhedssandal

Det første par R2 ESD-sikkerhedssandaler fra HKSDK så dagens lys i 1999, og siden er der konstant videreudviklet på modellen for løbende at sikre, at R2 har de mest innovative features inden for både komfort og sikkerhed.

Sandalen giver en formidabel beskyttelse af dine fødder og er blandt andet udstyret med Tech-Fiber-sømværn og en tåkappe i aluminium.

R2 beskytter mod varme ved helt op til 150° og er derudover bestandig over for olie, syre og benzin, så du kan føle dig helt tryg ved at arbejde i miljøer, der har strenge krav til sikkerheden.

R2 sidder godt på fødderne og har en høj åndbarhed og god ventilation, så sandalerne er behagelige at have på hele dagen igennem – også i mange timer ad gangen.

Der er solgt mere end 400.000 par sikkerhedssandaler i denne model – alene i Skandinavien. 2014-udgaven, som du ser her, er 6. generation af den populære R2-sikkerhedssandal, og her får du den letteste og mest komfortable R2-sikkerhedssandal fra HKSDK nogensinde. 

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke HKSDK
Type Sikkerhedssandaler
Godkendelse S1P
Egenskaber ESD
Ydersål TPU
Pasform Bred
Værnesål Fiber
Tåværn Alu
Vægt 560 gram (str. 43)
Bedømmelser

Bedømmelser

mikkel 29. apr. 2019
super!!
Kanon god sandal mega bløde og nemme at tage på og af
Sammenlign
Sammenlign dette produkt