Varenummer: CAR-102208-001

CARHARTT Gilliam Sort Jacket

carhartt.png
Pris: 1.248,75 kr
Specialpris 999,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Denne Gilliam jakke til herre, er en klassisk vandafvisende Carhartt jakke. Jakken fungerer som en perfekt overgangsjakke, men kan bruges året rundt enten som en arbejdsjakke eller hverdagsjakke. Denne Carhartt jakke indeholder teknologier som Rain Defender® som giver en slidstærk vandafvisende overflade. Derudover er jakken er lavet i et Relaxed Fit, som giver en afslappet pasform og sikrer bedre bevægelsesfrihed. Jakken er utrolig let, men holder dig varm og tør og kan derfor bruges året rundt. En Carhartt jakke som er fremstillet i 100% Cordura yderskal, hvilket bidrager til en slidstærk overflade, som sikrer jakken en længere levetid. Jakken kan justeres ved taljen, som bidrager til en komfortabel pasform. Med to store frontlommer og en brystlomme i venstre side, er du sikker på, at have nok plads til både telefon, pung og nøgler. Materiale: 100% Cordura NylonTeknologi: Rain Defender®Fit: Denne model er 1,95 cm høj og bærer en størrelse L. Relaxed Fit – Afslappet pasformVaskeanvisninger: Tørretumbler lav – 30°C – Maskinvask
Produktbeskrivelse

Detaljer

Denne Gilliam jakke til herre, er en klassisk vandafvisende Carhartt jakke.

Jakken fungerer som en perfekt overgangsjakke, men kan bruges året rundt enten som en arbejdsjakke eller hverdagsjakke.

Denne Carhartt jakke indeholder teknologier som Rain Defender® som giver en slidstærk vandafvisende overflade. Derudover er jakken er lavet i et Relaxed Fit, som giver en afslappet pasform og sikrer bedre bevægelsesfrihed. Jakken er utrolig let, men holder dig varm og tør og kan derfor bruges året rundt.

En Carhartt jakke som er fremstillet i 100% Cordura yderskal, hvilket bidrager til en slidstærk overflade, som sikrer jakken en længere levetid.

Jakken kan justeres ved taljen, som bidrager til en komfortabel pasform. Med to store frontlommer og en brystlomme i venstre side, er du sikker på, at have nok plads til både telefon, pung og nøgler.

Materiale: 100% Cordura Nylon
Teknologi: Rain Defender®
Fit: Denne model er 1,95 cm høj og bærer en størrelse L. Relaxed Fit – Afslappet pasform
Vaskeanvisninger: Tørretumbler lav – 30°C – Maskinvask

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Carhartt
Type Arbejdstøj
Pasform Relaxed Fit
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt