Varenummer: BLU-500

Blundstone® Model 500 Brown leather elastic sided boot

Pris: 1.400,00 kr
Specialpris 1.049,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Den klassiske og ikoniske Blundstone model 500 går simpelthen aldrig af mode! Hvorfor også ændre en kæmpe succes, som mange verden over er så glade for? Blundstones Model 500 er ensbetydende med høj slidstyrke, god komfort, pasform og stilrent design. Blundstones Model 500 kan bruges af både mænd og kvinder, lige fra minearbejderne i Australien, de modebevidste i storbyen til en skøn gåtur i de danske skove.  Støvlerne kan faktisk benyttes det meste af året, især til forår, efterår og vinter. Når det bliver rigtig koldt, skal der bare en varm sok på fødderne, og så er du klar til at træde ud i naturen. For let at kunne få dem af og på, er de designet med vandafvisende elastiske sider. Du kan have dine Blundstones Model 500 i mange år. Ydersålen tåler temperatur helt op til 140 grader, og yderlæderet er modstandsdygtigt mod olie og syre. Desuden er sålen skridsikker, særligt velegnet til vintermånederne i Danmark.
Produktbeskrivelse

Detaljer

Den klassiske og ikoniske Blundstone model 500 går simpelthen aldrig af mode! Hvorfor også ændre en kæmpe succes, som mange verden over er så glade for?

Blundstones Model 500 er ensbetydende med høj slidstyrke, god komfort, pasform og stilrent design. Blundstones Model 500 kan bruges af både mænd og kvinder, lige fra minearbejderne i Australien, de modebevidste i storbyen til en skøn gåtur i de danske skove. 

Støvlerne kan faktisk benyttes det meste af året, især til forår, efterår og vinter. Når det bliver rigtig koldt, skal der bare en varm sok på fødderne, og så er du klar til at træde ud i naturen. For let at kunne få dem af og på, er de designet med vandafvisende elastiske sider.

Du kan have dine Blundstones Model 500 i mange år. Ydersålen tåler temperatur helt op til 140 grader, og yderlæderet er modstandsdygtigt mod olie og syre. Desuden er sålen skridsikker, særligt velegnet til vintermånederne i Danmark.

BLUNDSTONE EU STØRRELSER

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Blundstone
Materiale Læder
Type Støvler
Egenskaber Vandafvisende
Ydersål TPU
Pasform Almindelig
Vægt 499 g. i str. 42
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt