Varenummer: AIR-FM11B

AIRTOX FM11B Formula Styrosoft® MOZ® sikkerhedssko m/wireluk EN ISO 20345 S1P SRC HRO ESD

airtox.png
Pris: 3.245,00 kr
Specialpris 1.947,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
FM11B black edit, fra Airtox er en limited model som findes på markedet i et begrænset antal. Modellen er en “Super charged”, allround, let og meget åndbar sikkerhedssko, udstyret med verdens letteste sømværn; Whitelayer®. Det integrerede Whitelayer® sømværn i vejer kun 32 gram og er der med 55% lettere sammenlignet med andre tekstil-sømværn. Som en ekstra bonus er materialet også ekstremt fleksibelt, åndbart og fugt-absorberende. FM11B byder på ekstraordinær komfort og en høj grad af åndbarhed. Modellen er metal-fri og skridfast. Overdelen af skoene har PowerBreeze® airflow system integreret, som effektivt øger luft-cirkulationen i skoene. Super features - WHITELAYER® sømværn - StyroSoft såler - PowerBreeze® airflow system - Cool&Me® klima kontrol Egenskaber - AIRTOX PRO smart lacing - TPA plast letvægts tåkappe - Bred skandinavisk pasform - EVA støddæmpende sål - Olie og syrebestandig ydersål - Varmebestandig NRT Gummi ydersål op til 300°C - Godkendelse: EN ISO 20345 S1-P SRC ESD HRO - Str.: 36-48
Produktbeskrivelse

Detaljer

FM11B black edit, fra Airtox er en limited model som findes på markedet i et begrænset antal. Modellen er en “Super charged”, allround, let og meget åndbar sikkerhedssko, udstyret med verdens letteste sømværn; Whitelayer®. Det integrerede Whitelayer® sømværn i vejer kun 32 gram og er der med 55% lettere sammenlignet med andre tekstil-sømværn. Som en ekstra bonus er materialet også ekstremt fleksibelt, åndbart og fugt-absorberende.

FM11B byder på ekstraordinær komfort og en høj grad af åndbarhed. Modellen er metal-fri og skridfast. Overdelen af skoene har PowerBreeze® airflow system integreret, som effektivt øger luft-cirkulationen i skoene.

Super features

- WHITELAYER® sømværn

- StyroSoft såler

- PowerBreeze® airflow system

- Cool&Me® klima kontrol

Egenskaber


- AIRTOX PRO smart lacing

- TPA plast letvægts tåkappe

- Bred skandinavisk pasform

- EVA støddæmpende sål

- Olie og syrebestandig ydersål

- Varmebestandig NRT Gummi ydersål op til 300°C

- Godkendelse: EN ISO 20345 S1-P SRC ESD HRO

- Str.: 36-48

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Airtox
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S1P EN ISO 20345
Egenskaber ESD HRO
Ydersål NRT gummi300HRO
Pasform Bred
Værnesål Whitelayer
Tåværn Plast
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt