Varenummer: 923

DUNLOP 762933 PUROFORT+ Sikkerhedsstøvle PU

dunlop.jpg
Pris: 1.111,25 kr
Specialpris 889,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
DUNLOP 762933 Purofort Flot design, optimal komfort og ekstra slidstærkPU støvle i særklasse med god plads omkring tæer og vrist samt et smudsafvisende og knopdesignet sålmønster, der sikrer det bedste fodfæste i alle terræner. Resistent overfor mineralske, animalske og vegetabilske olier, gylle samt forskellige kemikalier. Fremragende termisk isolerende. Støvlen er en opdateret version af art. 762943 og er nu med en komfortabel og svedtransporterende indlægssål samt sømløst inderfór. Med stål tåværn og stål sømværn.Ydersål: Slidstærk ydersål med skridhæmmende TPU-indlæg, som minimerer risikoen for vridskader. Smudsafvisende og knopdesignet sålmønster, som sikrer det bedste fodfæste i alle terræner. Thermisk isolerende. Indlægssål: Ergonomisk designet indersål, som er svedabsorberende og hurtigttørrende.Branche- Let industri- Sort industri- Let byggeri og håndværk- Tung byggeri og håndværk- Levnedsmiddelindustri- Landbrug, skovbrug og gartneri
Produktbeskrivelse

Detaljer

DUNLOP 762933 Purofort

Flot design, optimal komfort og ekstra slidstærk
PU støvle i særklasse med god plads omkring tæer og vrist samt et smudsafvisende og knopdesignet sålmønster, der sikrer det bedste fodfæste i alle terræner. Resistent overfor mineralske, animalske og vegetabilske olier, gylle samt forskellige kemikalier. Fremragende termisk isolerende. Støvlen er en opdateret version af art. 762943 og er nu med en komfortabel og svedtransporterende indlægssål samt sømløst inderfór. Med stål tåværn og stål sømværn.

Ydersål: Slidstærk ydersål med skridhæmmende TPU-indlæg, som minimerer risikoen for vridskader. Smudsafvisende og knopdesignet sålmønster, som sikrer det bedste fodfæste i alle terræner. Thermisk isolerende.

Indlægssål: Ergonomisk designet indersål, som er svedabsorberende og hurtigttørrende.

Branche
- Let industri
- Sort industri
- Let byggeri og håndværk
- Tung byggeri og håndværk
- Levnedsmiddelindustri
- Landbrug, skovbrug og gartneri

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Dunlop
Type Gummistøvler med sikkerhed
Godkendelse S5
Egenskaber WR
Ydersål Gummi
Værnesål Stål
Tåværn Stål
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt