PUMA 64072 Cascades

puma.jpg

Inkl. moms: 1.436,25 kr

Inkl. moms: 595,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  365 DAGES FULD RETURRET
  •  GRATIS OMBYTNING
  PUMA 64072 CASCADES | Sikkerhedssko   SCUFF CAPS-kollektionen har fået sit navn på grund af den robuste ProNose, der beskytter skindet på skoens næse mod slid – og dermed sikrer længere levetid af dine sko, især ved tilfælde af knælende arbejde. Denne sko har masser af funktioner, blandt andet en op til 300° C varmebestandig HRO gummisål med EVER.FLEX-teknologi. Det nye Volumen plus48-koncept tilføjer ekstra plads til lilletåen, mens Evercomfort-sålen absorberer stød og forhindrer skader eller overbelastning af dine muskler. VOLUMEN-PLUS: Sikrer ekstra plads til tæer og fodbalde.RUBBER OUTSOLE: Det grove mønster i denne slidstærke og varmebestandige HRO gummisål er designet til både optimal sikkerhed og ydeevne, selv i mudret og vådt terræn.BREATHACTIVE: Multilayer funktionsfór giver øget åndbarhed gennem et mikro-kanal system.Hurtig absorbering og frigivelse af fugt og sved.EVERFLEX: Den fleksible V-kile under hælen sikrer en bedre kontakt med underlaget i forhold til brugerens vægt. højde og ben-længde når man går.
Produktbeskrivelse

Detaljer

 

PUMA 64072 CASCADES | Sikkerhedssko

 

SCUFF CAPS-kollektionen har fået sit navn på grund af den robuste ProNose, der beskytter skindet på skoens næse mod slid – og dermed sikrer længere levetid af dine sko, især ved tilfælde af knælende arbejde. Denne sko har masser af funktioner, blandt andet en op til 300° C varmebestandig HRO gummisål med EVER.FLEX-teknologi.

Det nye Volumen plus48-koncept tilføjer ekstra plads til lilletåen, mens Evercomfort-sålen absorberer stød og forhindrer skader eller overbelastning af dine muskler.


VOLUMEN-PLUS: Sikrer ekstra plads til tæer og fodbalde.
RUBBER OUTSOLE: Det grove mønster i denne slidstærke og varmebestandige HRO gummisål er designet til både optimal sikkerhed og ydeevne, selv i mudret og vådt terræn.
BREATHACTIVE: Multilayer funktionsfór giver øget åndbarhed gennem et mikro-kanal system.
Hurtig absorbering og frigivelse af fugt og sved.
EVERFLEX: Den fleksible V-kile under hælen sikrer en bedre kontakt med underlaget i forhold til brugerens vægt. højde og ben-
længde når man går.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Puma
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S3
Egenskaber 100% Metalfri HRO
Ydersål Gummi
Værnesål Fiber
Tåværn Composit
Holiday label Outlet
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt