Varenummer: SOW-37W-900

SOCKWELL New Leaf Black 20-30 mmHg Kompressionsstrømpe

sockwell.jpg
Pris: 349,00 kr
Specialpris 299,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
SOCKWELL SW37W-900 New Leaf Sort Kompressionsstrømpe Dame Strømpen har fast kompression som forhindrer ømhed, reducerer træthed og giver dig øget blodcirkulation. Kompressionsstrømpe fra Sockwell i sort med flot blad mønster og sømløs tå. Sockwell sokker er designet til brug hele dagen, uanset om du står eller sidder meget endvidere ar strømpen yderst velfungerende som rejsestrømper. Kompression i hele strømpen som samler vævet.Strømpen er med fast kompression på 20-30 mmHG. SOCKWELL KOMPRESSIONSSTRØMPE Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.
Produktbeskrivelse

Detaljer

SOCKWELL SW37W-900 New Leaf Sort Kompressionsstrømpe Dame

Strømpen har fast kompression som forhindrer ømhed, reducerer træthed og giver dig øget blodcirkulation. Kompressionsstrømpe fra Sockwell i sort med flot blad mønster og sømløs tå. Sockwell sokker er designet til brug hele dagen, uanset om du står eller sidder meget endvidere ar strømpen yderst velfungerende som rejsestrømper. Kompression i hele strømpen som samler vævet.
Strømpen er med fast kompression på 20-30 mmHG.

SOCKWELL KOMPRESSIONSSTRØMPE

Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sockwell
Materiale 31% Merinould | 31% Bambus | 31% Nylon | 7% Spandex
Type Strømper
Godkendelse Fast kompression på 20-30mmHG
Egenskaber Fast kompression 20-30MMHG
Pasform Almindelig
Type 20-30 mmHg
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt