Varenummer: SOW-103W-522

SOCKWELL TRAVERSE ROSE SHIMMER 15-20 mmHg KOMPRESSIONSSTRØMPE

sockwell.jpg
Pris: 299,00 kr
Specialpris 249,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
SOCKWELL SW103W-522 Traverse Knee High Dame Strømpen har moderat kompression og er med ekstra kompression ved ankelledet og under foden, som støtter og stabiliserer ved hælen og achillessenen. Forebygger vabeldannelse samt minimerer ømhed, inflammation og træthed og giver dig øget blodcirkulation. Kompressionsstrømpe fra Sockwell til sport.Strømpen er med moderat kompression på 15-20 mmHG. SOCKWELL KOMPRESSIONSSTRØMPER Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.
Produktbeskrivelse

Detaljer

SOCKWELL SW103W-522 Traverse Knee High Dame

Strømpen har moderat kompression og er med ekstra kompression ved ankelledet og under foden, som støtter og stabiliserer ved hælen og achillessenen. 
Forebygger vabeldannelse samt minimerer ømhed, inflammation og træthed og giver dig øget blodcirkulation. Kompressionsstrømpe fra Sockwell til sport.
Strømpen er med moderat kompression på 15-20 mmHG.

SOCKWELL KOMPRESSIONSSTRØMPER

Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sockwell
Materiale 32% Merino Uld, 31% Bambus rayon, 32% Stretch Nylon, 5% Spandex
Type Strømper
Egenskaber 15-20 MMHG
Pasform Almindelig
Type 15-20 mmHg
Type Strømper
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt