Varenummer: SJO-012321

SJ ADVENTURE LANOS SORT HIKING-SANDAL

safety-jogger-adventure.jpg
Pris: 775,00 kr
Specialpris 620,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Komfortabel Sort Hiking-sandalsko i åndbart og perforeret mesh, der er din perfekte følgesvend til varmere dage, takket være dens åndbare perforerede design, avancerede hælenergiabsorbering og faste greb. Udtagelig indlægssål Forny din indlægssål regelmæssigt eller brug dine egne ortopædiske indlægssåler for en højere komfort. For at forlænge levetiden af dine sko anbefaler vi at rengøre dem regelmæssigt og at beskytte dem med passende produkter. Tør ikke dine sko på en radiator eller i nærheden af en varmekilde.
Produktbeskrivelse

Detaljer

Komfortabel Sort Hiking-sandalsko i åndbart og perforeret mesh, der er din perfekte følgesvend til varmere dage, takket være dens åndbare perforerede design, avancerede hælenergiabsorbering og faste greb.

Udtagelig indlægssål Forny din indlægssål regelmæssigt eller brug dine egne ortopædiske indlægssåler for en højere komfort.

For at forlænge levetiden af dine sko anbefaler vi at rengøre dem regelmæssigt og at beskytte dem med passende produkter. Tør ikke dine sko på en radiator eller i nærheden af en varmekilde.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Safety Jogger Adventure
Materiale Åndbart og perforeret mesh
Type Sko & Sneakers
Godkendelse CE
Egenskaber 100% Metalfri
Ydersål PU/Gummi
Pasform Almindelig
Type Sko &Sneakers
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt