Varenummer: SIK-30405-1

SIKA Energy Slip-On Hvid 100% metalfri job-/fritidssko

sika.jpg
Pris: 998,75 kr
Specialpris 699,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Smart slip on-arbejdssko i mikrofiber og tekstil – oplagt til sundhedspersonale på f.eks. sygehusene og medicinalindustrien. Den glatte overdel i en kombination af mikrofiber og et neopren-lignende tekstil gør skoen blød, giver en afvisende effekt mod væsker og er let at holde ren.   Overdelen, der er uden tydelige syninger, kan endda holde til at blive tørret af i ethanol. Den hvide arbejdssko er designet i et elastisk “slip on"-design (også kaldet sok-konstruktion), så den er let at tage af og på. Hælkappen, som er lavet i et neopren-lignende tekstil, kan sagtens holde til at blive trådt ned, så man hurtigt kan tage skoen af og på - og på den måde opnås to funktioner i samme sko.   Ydersålen består af den innovative teknologi SIKA HexaGrip. Slidstærkt gummi, kombineret med et sålmønster der består af en masse hexagoner, bidrager til 360° skridsikkerhed. Teknologien sørger for at væske nemt ledes fra sålen, så skoen står bedre fast på underlaget indendøre.   Blød mellemsål af EVA-skum gør skoen fleksibel, let og helt særlig stødabsorberende. Luftbobler i både mellem- og ydersål, SIKA BubbleTech, sikrer en særligt god stødabsorbering og sender energien fra hvert skridt tilbage og giver energi nok til hele arbejdsdagen.   Arbejdsskoen er metalfri, PVC-fri og ESD-godkendt.  
Produktbeskrivelse

Detaljer

Smart slip on-arbejdssko i mikrofiber og tekstil – oplagt til sundhedspersonale på f.eks. sygehusene og medicinalindustrien.
Den glatte overdel i en kombination af mikrofiber og et neopren-lignende tekstil gør skoen blød, giver en afvisende effekt mod væsker og er let at holde ren.
 
Overdelen, der er uden tydelige syninger, kan endda holde til at blive tørret af i ethanol. Den hvide arbejdssko er designet i et elastisk “slip on"-design (også kaldet sok-konstruktion), så den er let at tage af og på. Hælkappen, som er lavet i et neopren-lignende tekstil, kan sagtens holde til at blive trådt ned, så man hurtigt kan tage skoen af og på - og på den måde opnås to funktioner i samme sko.
 
Ydersålen består af den innovative teknologi SIKA HexaGrip. Slidstærkt gummi, kombineret med et sålmønster der består af en masse hexagoner, bidrager til 360° skridsikkerhed. Teknologien sørger for at væske nemt ledes fra sålen, så skoen står bedre fast på underlaget indendøre.
 
Blød mellemsål af EVA-skum gør skoen fleksibel, let og helt særlig stødabsorberende. Luftbobler i både mellem- og ydersål, SIKA BubbleTech, sikrer en særligt god stødabsorbering og sender energien fra hvert skridt tilbage og giver energi nok til hele arbejdsdagen.
 
Arbejdsskoen er metalfri, PVC-fri og ESD-godkendt.
 
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sika
Materiale Mikrofiber og et blødt neopren-lignende tekstil
Type Arbejdssko
Godkendelse EN ISO 20347
Egenskaber 100% Metalfri ESD
Ydersål Skridhæmmende gummi ydersål
Pasform Almindelig
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt