Varenummer: SIK-30202

SIKA Energy BOA® Sort Job-/fritidssko EN ISO 20347:2022 O2 SR ESD 100% PVC fri

sika.jpg
Pris: 1.248,75 kr
Specialpris 999,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Sneaker-lignende arbejdssko med BOA® Fit System - oplagt til tjenere og andet køkkenpersonale. Med det originale BOA® Fit System som arbejdsskoens lukning er skoen både hurtig at tage af og på, og man er sikret en perfekt pasform hver gang. Den glatte overdel i mikrofiber med stilede detaljer gør skoen særlig modstandsdygtig over for skidt og snavs og har samtidig en afvisende effekt mod vand og andre væsker. Ydersålen er af slidstærk gummi, og sålmønsteret består af en masse hexagoner, som bidrager til 360° skridsikkerhed og leder nemt væske væk fra sålen, så skoen står bedre fast på underlaget indendøre. Blød mellemsål af EVA-skum gør skoen fleksibel, let og helt særlig stødabsorberende. Luftbobler i både mellem- og ydersål sikrer en særligt god stødabsorbering og sender energien fra hvert skridt tilbage og giver energi nok til hele arbejdsdagen. Arbejdsskoen er PVC-fri og ESD-godkendt. Produktinformation   CE Norm EN ISO 20347:2022 Serie Energy Ydersål En kombination af en gummi-ydersål og en mellemsål i EVA-skum giver en slidstærk, let, fleksibel og helt særlig stødabsorberende sko. Lufthuller i både mellem- og ydersål sender energi fra hvert skridt retur og giver nok energi til en hel arbejdsdag. Overlæder Glat, vandafvisende mikrofiber, der er let at holde ren. Inderfór Åndbar og svedabsorberende inderfór i mesh med ekstra mikrofiber-forstærkning i hælen. Indlægssål Svedabsorberende indlægssål i PU-skum, der er ESD-godkendt. Særlige egenskaber Sneaker-lignende arbejdssko BOA® Fit System Rengøringsvenlig mikrofiber 360° skridsikkerhed ESD-godkendt Brancher Levnedsmiddelindustri Medicinalindustri Hotel, restauration og kantine Køn Unisex Vægt 0,3890 kgVægten er for ½ par i størrelse 42. Størrelser 35-48Størrelsesguide VIS MINDRE keyboard_arrow_up  
Produktbeskrivelse

Detaljer

Sneaker-lignende arbejdssko med BOA® Fit System - oplagt til tjenere og andet køkkenpersonale.

Med det originale BOA® Fit System som arbejdsskoens lukning er skoen både hurtig at tage af og på, og man er sikret en perfekt pasform hver gang.

Den glatte overdel i mikrofiber med stilede detaljer gør skoen særlig modstandsdygtig over for skidt og snavs og har samtidig en afvisende effekt mod vand og andre væsker.

Ydersålen er af slidstærk gummi, og sålmønsteret består af en masse hexagoner, som bidrager til 360° skridsikkerhed og leder nemt væske væk fra sålen, så skoen står bedre fast på underlaget indendøre.

Blød mellemsål af EVA-skum gør skoen fleksibel, let og helt særlig stødabsorberende. Luftbobler i både mellem- og ydersål sikrer en særligt god stødabsorbering og sender energien fra hvert skridt tilbage og giver energi nok til hele arbejdsdagen.

Arbejdsskoen er PVC-fri og ESD-godkendt.

Produktinformation

 
CE Norm EN ISO 20347:2022
Serie Energy
Ydersål En kombination af en gummi-ydersål og en mellemsål i EVA-skum giver en slidstærk, let, fleksibel og helt særlig stødabsorberende sko. Lufthuller i både mellem- og ydersål sender energi fra hvert skridt retur og giver nok energi til en hel arbejdsdag.
Overlæder Glat, vandafvisende mikrofiber, der er let at holde ren.
Inderfór Åndbar og svedabsorberende inderfór i mesh med ekstra mikrofiber-forstærkning i hælen.
Indlægssål Svedabsorberende indlægssål i PU-skum, der er ESD-godkendt.
Særlige egenskaber
  • Sneaker-lignende arbejdssko
  • BOA® Fit System
  • Rengøringsvenlig mikrofiber
  • 360° skridsikkerhed
  • ESD-godkendt
Brancher
  • Levnedsmiddelindustri
  • Medicinalindustri
  • Hotel, restauration og kantine
Køn Unisex
Vægt 0,3890 kg
Vægten er for ½ par i størrelse 42.
Størrelser 35-48
pencil-rulerStørrelsesguide
 
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sika
Type Arbejdssko
Godkendelse O2
Egenskaber SRC - ESD
Ydersål EVA/Gummi
Pasform Almindelig
Type Arbejdssko
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt