Varenummer: SIK-172111-10

Sika Optimax Sort Køkken-/sikkerhedssko uden snørebånd EN ISO 20345 S2 SRA

sika.jpg
Pris: 1.198,75 kr
Specialpris 959,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
SIKA 172111 OPTIMAX Let, komfortabel og skridhæmmende hyttesko fra den nye OptimaX-serie, der er en videreudvikling af den populære Optima-serie. Med god pasform, optimeret fleksibilitet og en ergonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål. Med stål tåværn.OverlæderÅndbart, slidstærkt og vandafvisende Permair læderYdersålSkridhæmmende (SRA) og stødabsorberende ydersål. Let, fleksibel og robust konstruktion, som samtidig minimerer risikoen for vridskader.IndlægssålErgonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål af let og antibakterielt materiale. Stødabsorberende og åndbar. Vaskbar ved 30oC.InderfórSvedtransporterende, åndbår og slidstærk.Branche: Levnedsmiddelindustri, Medicinalindustri
Produktbeskrivelse

Detaljer

SIKA 172111 OPTIMAX

Let, komfortabel og skridhæmmende hyttesko fra den nye OptimaX-serie, der er en videreudvikling af den populære Optima-serie. Med god pasform, optimeret fleksibilitet og en ergonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål. Med stål tåværn.

Overlæder
Åndbart, slidstærkt og vandafvisende Permair læder
Ydersål
Skridhæmmende (SRA) og stødabsorberende ydersål. Let, fleksibel og robust konstruktion, som samtidig minimerer risikoen for vridskader.
Indlægssål
Ergonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål af let og antibakterielt materiale. Stødabsorberende og åndbar. Vaskbar ved 30oC.
Inderfór
Svedtransporterende, åndbår og slidstærk.


Branche: Levnedsmiddelindustri, Medicinalindustri

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sika
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S2 SRA
Pasform Almindelig
Tåværn Stål
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt