Varenummer: SAN-1500006M-2

SANITA ORIGINAL PROF-M Sort flextræsko m/hælkappe

sanita.jpg
Pris: 599,00 kr
Specialpris 475,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Vidste du at Sanitas træsko, er de originale træsko fra 1907?Når du køber en Sanita Original Professionel træsko, får du en sort kap træsko, som er lavet i markedets bedste kvalitet.Modellen er lavet med en PU (Polyurethan) sål, som sammen med den bløde on steam indlægssål, giver maksimal komfort, stødabsorbering og en god holdbarhed.Træskoene er lavet i rene materialer og er praktiske til flere formål; mode såvel som professionel brug.Type - Kap træsko            Materiale - PU læder                  Sål - PU                          Højde -  4.5 CM                            Fleksibel - Ja Sanita Originale træsko til damer og herrer, der har brug for komfort og trend i hverdagen. Der er flere grunde til, at vi hos SANITA har valgt at satse så stærkt på et bredt udvalg af dame og herre træsko, samt træsko til børn med træsåler lavet med fleksibelt gummi. En af dem er, at vi ved, hvor utrolig høj grad af komfort, der følger med et par træsko med fleksibelt gummi i sålerne.Har du en profession, der kræver det ypperste af dine fødder? Så kan vi med SANITA professionelle træsko hjælpe dig med at skabe de bedste vilkår for hver eneste arbejdsdag. I vores udvalg af dame og herre arbejdstræsko finder du træsko, der kan yde den rette støtte og komfort gennem hele dagen.
Produktbeskrivelse

Detaljer

Vidste du at Sanitas træsko, er de originale træsko fra 1907?
Når du køber en Sanita Original Professionel træsko, får du en sort kap træsko, som er lavet i markedets bedste kvalitet.
Modellen er lavet med en PU (Polyurethan) sål, som sammen med den bløde on steam indlægssål, giver maksimal komfort, stødabsorbering og en god holdbarhed.
Træskoene er lavet i rene materialer og er praktiske til flere formål; mode såvel som professionel brug.

Type - Kap træsko            
Materiale - PU læder                  
Sål - PU                          
Højde -  4.5 CM                            
Fleksibel - Ja

Sanita Originale træsko til damer og herrer, der har brug for komfort og trend i hverdagen. Der er flere grunde til, at vi hos SANITA har valgt at satse så stærkt på et bredt udvalg af dame og herre træsko, samt træsko til børn med træsåler lavet med fleksibelt gummi. En af dem er, at vi ved, hvor utrolig høj grad af komfort, der følger med et par træsko med fleksibelt gummi i sålerne.
Har du en profession, der kræver det ypperste af dine fødder? Så kan vi med SANITA professionelle træsko hjælpe dig med at skabe de bedste vilkår for hver eneste arbejdsdag. I vores udvalg af dame og herre arbejdstræsko finder du træsko, der kan yde den rette støtte og komfort gennem hele dagen.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sanita
Type Træsko
Ydersål PU
Pasform Almindelig
Type Træsko
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt