Varenummer: PUM-63387

PUMA Rush Mid 2.0 Metalfri Sikkerhedssko EN ISO 20345:2011 S1P HRO SRC ESD

puma.jpg
Pris: 1.873,75 kr
Specialpris 999,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Puma 63387 Rush 2.0 Sikkerhedssko Inspireret af Puma's State-of-the-art løbesko. Puma bruger de nyskabelser og nyeste udviklinger fra løbeskoenes verden og har ændret og forstærket dem til det hårde, seje liv som sikkerhedssko. ACTIVE ENERGY RETURNUP TO 55 % Nyt revolutionerende performance sikkerhedsfodtøj. Den innovative IMPULSE.FOAM anti-trætheds sål-teknologi reagerer ved hvert eneste skridt med en energiimpuls. IMPULSE.FORAM returnere ikke blot energien med op til 55%, den yder også maksimal komfort, har ekstrem absorberende støddæmpning og skaber fantastisk stabilitet.  
Produktbeskrivelse

Detaljer

Puma 63387 Rush 2.0 Sikkerhedssko

Inspireret af Puma's State-of-the-art løbesko. Puma bruger de nyskabelser og nyeste udviklinger fra løbeskoenes verden og har ændret og forstærket dem til det hårde, seje liv som sikkerhedssko.

ACTIVE ENERGY RETURNUP TO 55 %

Nyt revolutionerende performance sikkerhedsfodtøj. Den innovative IMPULSE.FOAM anti-trætheds sål-teknologi reagerer ved hvert eneste skridt med en energiimpuls. IMPULSE.FORAM returnere ikke blot energien med op til 55%, den yder også maksimal komfort, har ekstrem absorberende støddæmpning og skaber fantastisk stabilitet.

 

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Puma
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S1P
Egenskaber 100% Metalfri ESD
Ydersål Gummi
Pasform Almindelig
Værnesål Fiber
Tåværn Glasfiber
Vægt 600 gram (str. 43)
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt