Varenummer: PUM-64316

PUMA Elevate Knit Black Low 100% Metalfri Sikkerhedssko EN ISO 20345:2011 S1P HRO SRC ESD

puma.jpg
Pris: 1.748,75 kr
Specialpris 999,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Puma 64316 Elevate Knit Black Sikkerhedssko Puma Safety Knit er nyeste udvikling inden for sikkerhedssko. PUMA SAFETY KNIT er ekstremt let og fleksibel med en hidtil uset god pasform og kan for det blotte øje næppe skelnes fra de moderne sports- og fritidssko. Der er tale om et fleksibelt materiale bestående af syntetiske fibre, der øger pasformen og giver en fornemmelse af, at man er iført en sok. Tekstilmaterialet giver høj fleksibilitet og resistens på samme tid. EVA MIDSOLE  //  Milliarder af bittesmå bobler er sprøjtet ind i den ultralette mellemsål for at optimere støddæmpningen og forbedre muligheden for at bevæge fødderne. SAFETY KNIT™  //   Strikket, blødt tekstil der passer fleksibelt til foden, så det næsten føles som at iføre sig en sok. ESD  //  ESD godkendt fodtøj er særdeles velegnet til elektronikindustrien mv., hvor der arbejdes med sarte, elektroniske komponenter.    
Produktbeskrivelse

Detaljer

Puma 64316 Elevate Knit Black Sikkerhedssko

Puma Safety Knit er nyeste udvikling inden for sikkerhedssko. PUMA SAFETY KNIT er ekstremt let og fleksibel med en hidtil uset god pasform og kan for det blotte øje næppe skelnes fra de moderne sports- og fritidssko. Der er tale om et fleksibelt materiale bestående af syntetiske fibre, der øger pasformen og giver en fornemmelse af, at man er iført en sok. Tekstilmaterialet giver høj fleksibilitet og resistens på samme tid.

EVA MIDSOLE  //  Milliarder af bittesmå bobler er sprøjtet ind i den ultralette mellemsål for at optimere støddæmpningen og forbedre muligheden for at bevæge fødderne.

SAFETY KNIT™  //   Strikket, blødt tekstil der passer fleksibelt til foden, så det næsten føles som at iføre sig en sok.

ESD  //  ESD godkendt fodtøj er særdeles velegnet til elektronikindustrien mv., hvor der arbejdes med sarte, elektroniske komponenter.

 

 

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Puma
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S1P
Egenskaber 100% Metalfri ESD
Ydersål Gummi
Pasform Almindelig
Værnesål Fiber
Tåværn Glasfiber
Vægt 600 gram (str. 43)
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt