Varenummer: NOK-8140I

NOKNOK Style 8140i MOZ® 100% metalfri og vandtæt Sikkerhedsstøvle m/wireluk EN ISO 20345 S3 SRC ESD

noknok.png
Pris: 1.950,00 kr
Specialpris 1.170,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
NOKNOK 8140i Sikkerhedsstøvle med Uturn® Model 8140i er en all-round sikkerhedsstøvlet med den smarte og intuitive UTURN wire-lukning. Aqua-cell membranen sikre at støvlen er både vandtæt og åndbar. 8140i er forarbejdet i stærke materialer, der samtidigt yder en høj komfort. Denne model er 100% metalfri  - dvs. at du kan gå gennem metaldetektorer uden at "bibbe". Den er udstyret med en fiber-tåkappe og Tech-Fiber sømværn. Sålen er sprøjtestøbt i blød og affjedrende PU, som gør den blød og behagelig at gå på. Derudover er den udstyret med transparent TPU-ydersål, der ikke efterlader sorte mærker. Et absolut fund til prisen og velegnet til mange forskellige brancher.  
Produktbeskrivelse

Detaljer

NOKNOK 8140i Sikkerhedsstøvle med Uturn®

Model 8140i er en all-round sikkerhedsstøvlet med den smarte og intuitive UTURN wire-lukning. Aqua-cell membranen sikre at støvlen er både vandtæt og åndbar. 8140i er forarbejdet i stærke materialer, der samtidigt yder en høj komfort.

Denne model er 100% metalfri  - dvs. at du kan gå gennem metaldetektorer uden at "bibbe". Den er udstyret med en fiber-tåkappe og Tech-Fiber sømværn. Sålen er sprøjtestøbt i blød og affjedrende PU, som gør den blød og behagelig at gå på. Derudover er den udstyret med transparent TPU-ydersål, der ikke efterlader sorte mærker.

Et absolut fund til prisen og velegnet til mange forskellige brancher.

 

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Noknok
Type Sikkerhedsstøvler
Godkendelse S3
Egenskaber ESD
Ydersål TPU
Pasform Bred
Værnesål Tech-Fiber
Tåværn Protec Fiber
Vægt 790 gram (str. 43)
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt