NOKNOK 8140i Sikkerhedsstøvle med Uturn®

noknok.png
Pris: 1.687,50 kr
Specialpris 1.299,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
NOKNOK 8140i Sikkerhedsstøvle med Uturn® Model 8140i er en all-round sikkerhedsstøvlet med den smarte og intuitive UTURN wire-lukning. Aqua-cell membranen sikre at støvlen er både vandtæt og åndbar. 8140i er forarbejdet i stærke materialer, der samtidigt yder en høj komfort. Denne model er 100% metalfri  - dvs. at du kan gå gennem metaldetektorer uden at "bibbe". Den er udstyret med en fiber-tåkappe og Tech-Fiber sømværn. Sålen er sprøjtestøbt i blød og affjedrende PU, som gør den blød og behagelig at gå på. Derudover er den udstyret med transparent TPU-ydersål, der ikke efterlader sorte mærker. Et absolut fund til prisen og velegnet til mange forskellige brancher.  
Produktbeskrivelse

Detaljer

NOKNOK 8140i Sikkerhedsstøvle med Uturn®

Model 8140i er en all-round sikkerhedsstøvlet med den smarte og intuitive UTURN wire-lukning. Aqua-cell membranen sikre at støvlen er både vandtæt og åndbar. 8140i er forarbejdet i stærke materialer, der samtidigt yder en høj komfort.

Denne model er 100% metalfri  - dvs. at du kan gå gennem metaldetektorer uden at "bibbe". Den er udstyret med en fiber-tåkappe og Tech-Fiber sømværn. Sålen er sprøjtestøbt i blød og affjedrende PU, som gør den blød og behagelig at gå på. Derudover er den udstyret med transparent TPU-ydersål, der ikke efterlader sorte mærker.

Et absolut fund til prisen og velegnet til mange forskellige brancher.

 

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Noknok
Teaserline Aqua-cell membranen sikre at støvlen er både vandtæt og åndbar
Type Sikkerhedsstøvler
Godkendelse S3
Egenskaber ESD
Ydersål TPU
Pasform Bred
Værnesål Tech-Fiber
Tåværn Protec Fiber
Vægt 790 gram (str. 43)
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt